Mergi direct la conținut »
Circ la Dinamo. Un jucător: "Nu sunt mulţumit cu ce mi s-a oferit!". Alt fotbalist: "Nu pot accepta asta"
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Circ la Dinamo. Un jucător: "Nu sunt mulţumit cu ce mi s-a oferit!". Alt fotbalist: "Nu pot accepta asta"

Circ la Dinamo. Un jucător: „Nu sunt mulţumit cu ce mi s-a oferit!”. Alt fotbalist: „Nu pot accepta asta”

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere, deşi şefii se străduiesc să creeze altă imagine. "Câinii" n-au bani şi problemele din lot sunt tot mai accentuate. Doi jucători, unul sub contract, Marius Alexe, şi altul venit la tratative, Idan Vered, au spus la unison acelaşi lucru: li s-au oferit salarii de mizerie. Alexe abia aşteaptă să plece, iar Vered s-a dus şi nu s-a mai uitat înapoi.

Sportnews.ro v-a informat, în exclusivitate, despre salariile scandaloase propuse jucătorilor Marius Alexe şi Cosmin Matei (DETALII, AICI). Marius Alexe a confirmat, într-un interviu acordat celor de la Dolce Sport, că Dinamo i-a făcut o ofertă de refuzat. „Nu este lămurită deloc situaţia mea şi o să vedem zilele următoare ce o să se întâmple. Trebuie să mai avem discuţii, pentru că deocamdată nu sunt deloc mulţumit cu ceea ce mi s-a oferit”, a declarat Alexe. Jucătorul nu crede că Dinamo va face mare brânză la anul, chiar dacă Rednic vorbeşte de titlu. „Cu siguranţă, o să ne fie destul de greu, pentru că vin în continuare jucători, nu o să fim omogeni. Însă prin calitatea lor şi prin experienţa pe care o au, pentru că, până la urmă văd că vin jucători cu experienţă, ar trebui să ne ajute”,a adăugat Alexe.

Idan Vered a fost şi el la fel de ferm: Dinamo l-a jignit cu un salariu de mizerie. „Am vorbit de două opri cu Dinu Gheorghe, dar oferta a fost mult sub aşteptări. La Beitar şi la Maccabi Haifa am avut salarii mult mai mari decât ce mi s-a propus acum. Nu pot să accept aşa ceva”, a spus Vered pentru gsp.ro.

Dinamo poate ajunge în pragul colapsului. Mâine, vineri, 26 iunie, se aşteaptă un răspuns al magistraţilor în privinţa insolvenţei. Datoriile sunt uriaşe, numai către ANAF fiind vorba de 3 milioane de euro. Dacă planul nu este acceptat, clubul riscă să intre în faliment.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close