De Ciprian Iana,

Conform acordului între părți, clauza de eliberare a tânărului Ansu Fati a crescut de la 100 la 170 de milioane de euro.

Mai mult, în momentul în care fotbalistul născut în Guineea-Bissau va semna primul contract profesionist, clauza de eliberare va sări la 400 de milioane de euro, transmite AFP.

”FC Barcelona şi jucătorul Ansu Fati au căzut de acord asupra unei ameliorări a contractului său valabil până la data de 30 iunie 2022, cu opţiune de încă doi ani suplimentari, şi pentru o clauză de eliberare care ajunge de la 100 la 170 de milioane de euro”, a anunţat clubul catalan într-un comunicat de presă.

”Clauza sa va atinge 400 de milioane de euro când Ansu Fati va semna primul său contract profesionist ca jucător al primei echipe”, a adăugat FC Barcelona.

Atacantul de 17 ani a fost titularizat în premieră în prima echipă a clubului blaugrana în septembrie.

Format la ”Masia” de la vârsta de zece ani, talentatul jucător a doborât deja numeroase recorduri, printre care acela de cel mai tânăr marcator al Barcelonei în La Liga şi cel mai tânăr jucător al Barcelonei care a evoluat în Liga Campionilor.

După ce a obţinut cetăţenia spaniolă în septembrie, el a jucat primele sale minute pentru echipa de tineret a Spaniei în luna octombrie şi va putea fi convocat la prima naţională pentru EURO 2020.

Citeşte şi:

Cristina Neagu are amintiri dureroase, înaintea meciului decisiv România – Ungaria de la CM de handbal feminin

România a învins dramatic Ungaria, cu un gol în ultima secundă, și s-a calificat în grupele principale de la CM de handbal feminin

Cum se ajunge la Cupa Mondială 2022. România, șanse minime de calificare

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite