Mergi direct la conținut »
Clujenii își vând bilete, după ce au aflat că Simona Halep nu va juca în partida România - Canada
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Clujenii își vând bilete, după ce au aflat că Simona Halep nu va juca în partida România - Canada

Clujenii își vând bilete, după ce au aflat că Simona Halep nu va juca în partida România – Canada

Clujenii își vând bilete, după ce au aflat că Simona Halep nu va juca în partida România - Canada.

De Daniel Conțescu,

Meciul de Fed Cup dintre România și Canada era atractiv prin posibila prezență la Cluj a fostului lider mondial. După finala epuizantă de la Australian Open, pierdută în trei seturi, Simona și-a luat o pauză. 

Astfel, clujenii, dezamăgiți că nu o vor putea admira pe Simona, au invadat ”Mica Publicitate” a site-urilor de profil, pentru a-și vinde pe Internet biletele cumpărate din timp. AICI, o ofertă de pe olx.ro.

Nici Canada nu va aborda duelul cu cea mai bună formulă. Vedeta Eugenie Bouchard a preferat să meargă la Super Bowl, decât să vadă Ardealul.

Totuși, federalii români vor s-o aducă pe Simona la Cluj, cu scop ”decorativ”, pentru a fi prezentă în tribune și pentru a atrage publicul dornic să o vadă în carne și oase. A apărut și o speranță. Digi Sport anunță că Halep va ajunge astă-seară la Cluj, va urma un tratament revoluționar și ar putea intra, totuși, pe teren.

Delegația tricoloră a plecat astăzi spre inima Ardealului. Pe aeroport, Sorana Cîrstea a făcut o declarație provocatoare, spunând că România nu stă în nicio jucătoare, deci nici în Simona Halep, a doua jucătoare a lumii.

Meciul România – Canada va avea loc pe 10 și pe 11 februarie, în primul tur din Grupa Mondială II. Delegația oaspete se află deja la Cluj, unde a efectuat deja câteva antrenamente de acomodare.

 

 

 

Close
Închide
  Close