Mergi direct la conținut »
Sorana Cîrstea a ”explodat”: ”România nu stă în Simona Halep”. Sportiva din Târgoviște are și alte nemulțumiri: ”Pe noi nu ne-a ajutat nimeni”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Sorana Cîrstea a ”explodat”: ”România nu stă în Simona Halep”. Sportiva din Târgoviște are și alte nemulțumiri: ”Pe noi nu ne-a ajutat nimeni”

Sorana Cîrstea a ”explodat”: ”România nu stă în Simona Halep”. Sportiva din Târgoviște are și alte nemulțumiri: ”Pe noi nu ne-a ajutat nimeni”

Sorana Cîrstea a ”explodat”: ”România nu în Simona Halep”. Sportiva din Târgoviște are și alte nemulțumiri: ”Pe noi nu ne-a ajutat nimeni”.

Sorana Cîrstea (27 de ani) e deranjată că toată lumea plânge absența Simonei Halep din echipa României care va înfrunta Canada la sfârșitul săptămânii. 

„România poate face trei echipe de Fed Cup, România nu stă în Simona Halep. Avem destule jucătoare şi cred că ar trebui să jucăm cu echipa pe care o avem. Toată lumea spune că putem face trei echipe de Grupă Mondială la Fed Cup, ceea ce e incredibil.

Cred că ne-am tras una pe alta, iar în momentul ăsta tenisul feminin românesc trece printr-o perioadă excelentă şi va continua mult timp de acum înainte”, a precizat Sorana.

Sorana Cîrstea a ”explodat”: „Nu ne-a ajutat nimeni, ne-am tras una pe alta!”

Cîrstea a marşat apoi pe eforturile depuse de jucătoarele din România în cursa lor spre topul mondial. „Nu am avut niciodată în istoria tenisului românesc atâtea fete în top 100 şi de o valoare aşa de bună.

Nu ştiu de ce tenisul merge aşa de bine dintr-o dată, pentru că, am spus, nu ne-a ajutat nimeni, ne-am tras una pe alta. Pot să zic că România are noroc pentru că nu a făcut prea multe pentru noi”, a încheiat Sorana.

CITEȘTE ȘI: 

LIVE BLOG Meciul România – Canada, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup, se joacă la Cluj-Napoca. Simona Halep explică de ce nu joacă. Adversarele sunt deja în Ardeal

Close
Închide
  Close