Mergi direct la conținut »
Colegii l-au dat de gol: ”Tănase se va integra bine la Steaua!”. Alt jucător de la Viitorul a refuzat echipa lui Reghe
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Colegii l-au dat de gol: ”Tănase se va integra bine la Steaua!”. Alt jucător de la Viitorul a refuzat echipa lui Reghe

Steaua ar trebui să perfecteze mâine transferul lui Florin Tănase, dacă spusele lui Gigi Becali de sâmbbătă n-au fost doar o altă „aroganță”. Se pare că lucrurile sunt destul de avansate, fiindcă și jucătorii de la Viitorul știu că „Tase” va merge la trupa lui Reghecampf.

De Octavian Cojocaru,

Hagi s-a ferit să vorbească despre acest subiect – „vedem mâine” -, dar Romario Benzar l-a dat de gol. „Cine îi va lua locul lui Tănase o va face foarte bine. El este un jucător foarte bun şi sunt sigur că se va integra foarte bine la Steaua şi va deveni un jucător important”, a mărturisit Benzar.

Zoli Iașko, unul dintre conducătorii de la Viitorul, a dat și el de înțeles că Tănase a fost la ultimul joc la Viitorul: „Tănase e aici azi, mâine vom vedea ce va fi”.

Un alt jucător de la Viitorul ochit de Steaua, mijlocașul Răzvan Marin, a refuzat să meargă acolo unde a jucat aproape 7 ani tatăl său, Petre Marin.
„Din câte se pare, Răzvan Marin rămâne. Şi el a fost curtat, dar crede că e mai bine să rămână şi să joace meci de meci la noi. E un jucător foarte tânăr şi e important să evolueze”, a  spus Zoli Iașko, înainte de partida Gaz Metan – Viitorul.

Dintre cei trei astrali ofertați de Becali, se pare că giurgiuvenii și-au dat acordul pentru Boldrin, care e în ultimul an de contract și ar fi fost pierdut gratuit din iarnă. Steaua a oferit 300.000 de euro pentru brazilian.

Close
Închide
  Close