De Justin Gafiuc,

În tratativele blocate pe axa Negoiță – Marțian pentru vânzarea clubului Dinamo, fostul patron de la UTA nu exclude scenariul ca Adrian Mutu să-l fi “injectat” pe actualul boss din Ștefan cel Mare când a auzit despre negocierile dintre cei doi pentru cedarea grupării. Ex-decarul naționalei și Marțian sunt în relații tensionate, după ce o perioadă au fost parteneri de afaceri.

Marțian punctează însă că “Mutu e slab. Nici nu-l iau în calcul. Dacă Negoiță a plecat cumva urechea la Mutu, e fix ca el. Ce a realizat Mutu în viață, în afară că și-a trădat prietenii, nașii, pe toți din jurul lui? Bătea apropouri zilele trecute să-mi dea un autograf. Ce autograf să-mi dea mie nebunu ăsta? Mânca și dormea la mine în casă, iar acum mă trimite la ospiciu? Ar trebui să se transfere el la o clinică de detoxifiere, nu să facă pe antrenorul. De ce nu l-a păstrat Negoiță, dacă era așa barosan ca manager?”.

“Ăsta mi-a furat banii din bancă!”

Face referire și la un episod mai vechi, cu realizatorul TV Luis Lazarus prins la mijloc înaintea unei emisiuni: “Era perioada în care aveam procesele cu Mutu pentru o fabrică de biodiesel. Și Anamaria Prodan urma să intre în direct. Înainte de live, îi spune lui Lazarus că «Mutu ăsta e un gunoi, uite ce mi-a făcut și mie, mi-a furat banii din bancă!». Însă când intră în direct, îl ridică în slăvi! Avocatul Dan Idita a și avertizat-o atunci pe Anamaria Prodan. «Băi femeie, o să ai numai necazuri cu ăsta!». Și-a avut! S-au certat apoi rău pe la Dubai”.

Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
Recomandări
Marcel Ciolacu și-a anunțat colegii că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA
 

“Sunt egali la caracter”

Marțian nu-l menajează nici pe fostul selecționer: “N-am nici o treabă cu Contra, chiar dacă e nașul lui Mutu și aș putea spune multe lucruri despre el. N-a fost în stare să creeze un schelet al naționalei în doi ani și s-a ocupat doar cu experimente. E însă un om fără coloană vertebrală, ca și Mutu. Avocatul Dan Idita, un excelent specialist în drept sportiv, l-a susținut peste tot pe Contra pe unde mergea. L-a ajutat și l-a sfătuit mereu la contracte, inclusiv pe la Getafe. După ce l-a nășit pe Mutu la ultima căsătorie, nici n-a mai vrut să audă de Dan. Adică în loc să spună «Băi Mutu, eu devin nașul tău, dar nu-mi poți spune tu mie cu cine să mai vorbesc și cu cine nu! Omul ăsta mi-a creat niște avantaje, mi-a asigurat niște acte beton, n-am cum să-l elimin că vrei tu!», el a făcut ce a făcut. Dovadă de om ieftin! Asta e realitatea însă: Contra egal Mutu la caracter!”.

N-o să-i neg niciodată calitățile lui Mutu, a fost un mare fotbalist. Poate să ajungă mâine și șeicul Dubaiului, nu sunt invidios. El rămâne însă pentru mine un mare trădător.

Adrian Marțian:
RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor