Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Corina Caragea a strălucit la tragerea la sorți a Euro 2020. Antrenorii au pozat pe grupe cu trofeul! Cele mai spectaculoase imagini / FOTO

Corina Caragea a strălucit la tragerea la sorți a Euro 2020. Antrenorii au pozat pe grupe cu trofeul! Cele mai spectaculoase imagini / FOTO

Vedeta Pro TV Corina Caragea, 37 de ani, a prezentat tragerea la sorți a grupelor Campionatului European 2020 ce a avut loc azi, la Romexpo.

De Mihai Toma, Vlad Chirea (foto),

Deși a fost acompaniată de un jurnalist cu experiență, portughezul Pedro Pinto, colaborator UEFA și CNN, Corina a avut mari emoții. Una peste alta, Corina a fost o prezentă agreabilă. A impresionat cu ținuta strălucitoare la propriu.

Corina Caragea, Martin Garrix, muzucianul care a realizat imnul Euro 2020, și Pedro Pinto.

Antrenorii naționalelor deja calificate au fost invitați de organizatori să pozeze ”pe grupe” în fața mult râvnitului trofeu.

Am fost surprins să aflu că prietenul meu Cosmin Contra nu mai e selecționer, a fost o decizie grea pentru el și pentru Federație, e nevoie de timp să treacă peste acest moment, știu ce pasionată e lumea e de fotbal la voi în țară. Vă doresc numai bine!

Andrei Șevcenko, selecționerul Ucrainei:

Ar fi interesant ca România să fie în grupa noastră. E o națională bună, produce mulți jucători interesanți. Îi știu pe Hagi și pe Gică Popescu, suntem prieteni. Sper pentru voi să vă calificați. La ce am văzut , cred că România este pregătită să organizeze turneul din vara viitoare. Grupa este ok, știam că vom juca împotriva Ucrainei. A venit și Austria, iar acum sperăm să se califice și România.

Ronald Koeman: selecționer Olanda:

Ceremonia de dinaintea evenimentului a fost și e specială. Multe staruri au fost prezente la tragerea la sorți.

Close
Închide
  Close