Selecţionerul a răspuns astfel criticilor lui Becali, cel care îl acuzase duminică seara, la postul Pro X, de neconvocarea lui Florinel Coman pentru partidele României cu Spania şi Malta.

„Coman e convocat la naţionala de tineret. Ce consecinţe să sufăr eu? Atunci domnul Becali ar trebui să se axeze în a scoate FCSB din subsolul clasamentului, să facă îi facă pe acei jucători să joace la un nivel foarte mare şi să se gândească la meciul cu echipa din Georgia (n.r. – Alaşkert FC din Armenia), când era la Giurgiu să nu se califice mai departe în Europa League (n.r. – FCSB – Alaşkert FC 2-3).

Dacă în acel meci jucătorii de la FCSB nu au reuşit să facă diferenţa, înseamnă că acei jucători nu pot să facă diferenţa nici într-un meci al naţionalei cu Spania, una dintre cele mai bune echipe din lume”, a spus Contra, prezent luni la un eveniment organizat de un sponsor al echipei naţionale.

„Pe Gigi Becali îl credeam un om corect, cu frica lui Dumnezeu dar dacă a dat declaraţiile astea înseamnă că mi-am schimbat total părerea despre el. Să îşi vadă de antrenoratul lui, să fie antrenor, preşedinte, patron, medic şi team manager la FCSB şi să lase echipa naţională în pace. Pentru că Gigi Becali nu e antrenor şi la echipa naţională. Dacă îmi zice că vrea să vină el antrenor la echipa naţională poate mă gândesc să îi cedez locul. Pentru că ultimele rezultate ale FCSB au arătat cât de capabil este Gigi Becali ca antrenor”, a adăugat Contra, citat de Agerpres.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 

Burleanu: ”Poate reuşim să-l îndrumăm pe o cale mai bună pe domnul Becali”

La acelaşi eveniment, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că o să îl invite la o discuţie pe Gigi Becali pentru a-i împărtăşi din relaţia dintre conducerea federaţiei şi staff-urile tehnice ale echipelor naţionale.

„Nu cred că Gigi Becali a fost vreodată un fan al meu şi nici nu mi-am dorit vreodată asta. Doar un partener al loturilor naţionale, şi mă refer la club, nu la persoana dumnealui. FCSB nu trece acum printr-o etapă prea fericită şi atunci acest lucru se transpune şi în deciziile selecţionerilor de la prima reprezentativă şi U21.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

O să încerc să mă văd cu domnul Becali, mai ales că acum e şi în acte patron la FCSB. Îl invităm la federaţie, oricum nu cred că a fost niciodată aici, să discutăm şi să vedem care sunt nemulţumirile lui. Poate reuşim să-l şi îndrumăm pe o cale mai bună. Cred că sunt mai multe lucruri care ar trebui schimbate, iar el fiind conducătorul ar trebui să conştientizeze toate problemele, atât la nivel sportiv, cât şi în ceea ce priveşte relaţia cu suporterii.

Dacă doreşte să avem o discuţie în care să-i putem împărtăşi din relaţia care există la nivelul federaţiei între conducere şi staff-urile tehnice o facem cu mare drag”, a spus Burleanu.

Selecţionerul primei reprezentative, Cosmin Contra, nu a convocat pentru meciurile cu Spania şi Malta niciun jucător de la FCSB şi Dinamo, formaţii care în urmă cu o săptămână ocupau ultimele două locuri ale clasamentului Ligii I.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Spaniei, la 5 septembrie (ora 21:45), pe Arena Naţională din Bucureşti, şi reprezentativa Maltei, în 8 septembrie (ora 19:00), pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020.

Citeşte şi:

FRF TV | Adrian Rus a explicat de ce a ales naționala României, deși a luat cetățenia maghiară. ”Mama a plâns de bucurie”

LIVE BLOG România – Spania 1-2, în preliminariile Euro 2020. Eșec după o oră catrastrofală și un final nebun. Ibericii au terminat în 10, Pușcaș a ratat remiza în prelungiri

Arena Națională e pregătită pentru meciul România – Spania. „Noul gazon e de o calitate foarte bună”. Cât a costat „covorul” de iarbă

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative