Mergi direct la conținut »
Costel Gâlcă are viitorul incert la Espanyol. Un post de radio catalan a anunțat că antrenorul român va fi demis
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Costel Gâlcă are viitorul incert la Espanyol. Un post de radio catalan a anunțat că antrenorul român va fi demis

Costel Gâlcă are viitorul incert la Espanyol. Un post de radio catalan a anunțat că antrenorul român va fi demis

Antrenorul român Costel Gâlcă nu are nicio certitudine în privința viitorului său pe banca tehnică a formației Espanyol Barcelona. 

Un post de radio catalan a anunţat vineri că postul lui Costel Gâlcă e în pericol, chiar dacă Espanyol se va salva de la retrogradare. Oficialii catalanilor au negat însă vehement informaţia.

În ciuda faptului că echipa este în ultima perioadă pe un trend ascendent, vineri în media spaniolă s-a propagat informaţia conform căreia Gâlcă ar urma să fie înlocuit de Paco Jemez, tehnicianul lui Rayo Vallecano, echipă la care evoluează Răzvan Raț.

”Este o tentativă de destabilizare, acum, când suntem foarte aproape să ne asigurăm matematic prezenţa în La Liga şi sezonul viitor”, a reacționat conducerea lui Espanyol. 

Potrivit planetadeporte.es, patronii lui Espanyol intenţionează să îi pună la dispoziție lui Gâlcă circa 45 de milioane de euro pentru transferuri pentru sezonul viitor. 

Espanyol ocupă locul 13, la 8 puncte distanţă de prima formaţie care retrogradează, cu şapte etape înainte de finalul campionatului La Liga,

Close
Închide
  Close