14 Sep. 2017 12:36

Cota zilei și avancronică pentru meciul Hapoel Beer Sheva vs Lugano

Distribuie

Cota zilei și avancronică pentru meciul Hapoel Beer Sheva vs Lugano

Competiție – Europa League / Grupa G / Etapa 1

Formă Hapoel Beer Sheva (ultimele 5 partide ) – V E I I V

Formă Lugano (ultimele 5 partide) – V I E V I

Echipă probabilă Hapoel Beer Sheva: Halmov – Bitton, Taha, Tzedek, Korhut – Elnbinder, Ogu, Ohana – Nwakaeme, Meilikson, Pekhart

Echipă probabilă Lugano: Da Costa – Sulmoni, Golemic, Roullier – Ledesma, Crnigoj, Vecsel, Sabbatini, Mihajlovic – Gerndt, Carlinhos Junior

Sursă foto: uefa.com

Cota zilei din fotbal este bazată pe meciul dintre Hapoel Beer Sheva și Lugano, echipe ce se află în aceeași grupă a Europa League în care își va juca șansa calificării în primăvara europeana și FCSB. Partida va avea loc de la ora 22:05, iar până atunci vă invităm să citiți avancronica partidei, urmată ca de obicei de pontul pentru pariuri.

Hapoel Beer Sheva a câștigat titlul în israel la o distanță confortabilă de 13 puncte distanță față de urmăritoarea M. Tel Aviv. Atunci, echipa se bucura de cel mai bun atac din campionat, cu 73 de goluri marcate, dar și de cea mai eficientă apărare, cu doar 18 primite în 36 de runde. Gazdele de azi s-au luptat pentru accederea în Champions League până în ultimul moment. Aceștia au trecut de Honved cu 5-3 la general, de Ludogorets după o victorie acasă cu 2-0 și un eșec în retur cu 3-1, iar în play-off, după ce a învins-o în tur pe Maribor cu 2-1, au pierdut calificarea în Slovenia fiind înviși cu 1-0.

După 3 etape în noul sezon în campionat, Hapoel Beer Sheva nu a arătat cel mai bun joc al ei, adunând doar 4 puncte. Totuși, israelienii sunt cunoscuți pentru faptul că se descurcă bine pe teren propriu, acolo unde au suferit ultima înfrângere europeană în luna februarie, în șaisprezicimile aceleiași competiții.

De partea cealaltă, Lugano a terminat pe 3 în Elveția, după un sezon în care a adunat 16 victorii, 8 remize și 13 eșecuri. Echipa nu a impresionat în atac, marcând doar 52 de goluri, dar nici în defensivă, primind nu mai pușin de 61. În pauza competițională, formația oaspete de acum a învins echipe precum Sementina, Locarno sau Chiasso, însă a pierdut duelurile cu AC Milan și Chievo.

Acum, Lugano ocpă doar locul 6 în Super League, după 7 runde în care a suferit deja 3 eșecuri, adunând doar 8 puncte, jocul practicat fiind unul inconstant. Chiar dacă nu sunt obișnuiți ai meciurilor europene, elvețienii au arătat o formă bună în deplasările din competițiile interne, acolo unde au obținut rezultate bune cu FC Basel sau Young Boys.

Este clar că Hapoel se bucură de statutul de favorită, însă Lugano va face tot posibilul să scoată un rezultat pozitiv din Israel. Israelienii nu se află în cea mai bună formă, iar problemele din apărare sunt vizibile.

Pe baza statisticilor, dar și pe forma bună pe care o arată în deplasare Lugano, am ales să mizăm pe o surpriză, anume pe un rezultat pozitiv al acesteia. Dacă nu va pierde, noi ne putem bucura de o cotă excelentă de 2.4, preluată din oferta casei de pariuri online Betfair (Decizia nr. 1291/29.07.2016).

Pontul de astăzi este oferit de echipa celor de la Pontul-Zilei, unul dintre cele mai bune site-uri de ponturi pariuri  din România!

Loading...
Comentarii