MENIU CAUTĂ

Cristian Țopescu nu și-a luat tratamentul pentru diabet: ”A fost la un pas de moarte!”

Distribuie

Cristian Țopescu nu și-a luat tratamentul pentru diabet: ”A fost la un pas de moarte!”. Marele comentator sportiv rămâne la Terapie Intensivă.

El a fost internat pe 8 mai la Spitalul Elias. Surse medicale au dezvăluit pentru realitatea.net ce s-a întâmplat, de fapt, cu 

„Domnul Cristian Țopescu s-a internat cu un diabet total dezechilibrat. Când a fost adus aici, avea o valoare a glicemiei uriașă. Peste 600! Normal este să fie în jur de 100. Dânsul a fost adus în comă cetoacidozică, a fost la un pas de moarte”, au explicat sursele pentru realitatea.net.

Cristian Țopescu nu și-a luat tratamentul pentru diabet. „Nu poate comunica”

„Acum, situația sa este mult mai bună, dar starea rămâne critică, orice se poate întâmpla. Se încearcă ducerea glicemiei la valori cât mai mici. Momentan nu poate comunica, starea nu îi permite”.

Întrebate ce anume a dus la instalarea comei, sursele realitatea.net au dezvăluit: „Domnul Țopescu nu și-a luat tratamentul pentru diabet. Și asta mai multe zile consecutiv. Aceasta a fost, de fapt, problema. Dânsul are și o vârstă… Sperăm să își revină. Dacă și după ce își va reveni, trebuie obligatoriu controlat diabetul în mod strict, altfel…”.


Citește și: Deputaţii au adoptat proiectul prin care angajatorii pot monitoriza video angajaţii şi conversaţiile acestora. Care sunt condiţiile

Citește mai multe despre Cristian Ţopescu, Diabet și medicamente pe Libertatea.

Comentarii