MENIU CAUTĂ

Cristiano Ronaldo a devenit al patrulea jucător care a marcat la patru ediții diferite ale Cupei Mondiale

Distribuie

Cristiano Ronaldo a devenit al patrulea jucător care a marcat la patru ediții diferite ale Cupei Mondiale. Cristiano Ronaldo, starul de la Real Madrid, are „lipici” la recorduri și când joacă pentru naționala țării sale, Portugalia.

Cristiano Ronaldo a devenit după golul marcat în minutul 4 al meciului cu Spania al patrulea jucător din lume care a izbutit să înscie pentru echipa lui la patru ediții ale turneelor finale ale Cupei Mondiale.

Cristiano Ronaldo a devenit al patrulea jucător care a marcat la patru ediții diferite ale Cupei Mondiale. L-a egalat pe Pele

Cristiano Ronaldo i-a egalat prin această performanță pe Pele, marcator pentru Brazilia la Mondialele din 1958, 1962, 1966 și 1970, dar și pe nemții Uwe Seeler, care, la fel ca Pele, a spart plasele adverse la edițiile din 1958, 1962, 1966 și 1970, dar și Miroslav Klose (2002, 2006, 2010 și 2014).

 


Citește și:

EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugenii

Citește mai multe despre Cristiano Ronaldo, Cupa Mondială, gol, Portugalia și Spania pe Libertatea.

Comentarii