Mergi direct la conținut »
Cristina Neagu, concluzii după prestația echipei de handbal a României la Campionatul Mondial din Japonia. "Toți suntem vinovați"
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi

Cristina Neagu, concluzii după prestația echipei de handbal a României la Campionatul Mondial din Japonia. „Toți suntem vinovați”

Cristina Neagu a tras concluziile după Campionatul Mondial de handbal din Japonia și este de părere că nu aceasta este adevărata față a României.

De Daria Maria Diaconu,

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal din lume, a făcut declarații pentru gsp.ro după prestația dezamnăgitoare a echipei României la Campionatul Mondial de Handbal din Japonia, care s-a clasat pe ultimul loc în grupa principală.

„Este destul de greu de vorbit după o astfel de înfrângere, după presta’iile foarte slabe din grupa principală. Eu chiar cred că nu aceasta este faţa adevărată a României, însă la un astfel de turneu, când meciurile se succed în fiecare zi, dacă nu reuşeşti să ieşi din starea proastă în care eşti şi legi eşecurile, atunci e normal că te duci mai jos şi mai jos. „, a declarat Cristina Neagu pentru gsp.ro.

Cristina Neagu este de părerea că toată lumea este vinovată de șecul de la Mondiale, de la staff la jucătoare.

” Cu siguranță, toţi suntem vinovaţi, începând cu staff-ul şi până la noi, jucătoarele. Clar că nici din partea staff-ului lucrurile n-au fost aşa cum trebuie, însă nu pot eu să comentez despre antrenor, dacă merită schimbat sau nu. Alţii trebuie să facă aceste lucruri, care au putere mai mare decât mine. De fete, da, pot să vorbesc şi de-asta am zis ce am zis fiindcă sunt cu ele mereu, dar despre antrenor alţii sunt în măsură.”, a afirmat sportiva.

Cristina Neagu a mărturisit că își dorește foarte mult să ajungă la Olimpiada de la Tokyo.

„Pentru unele dintre noi va fi ultima şansă de a mai ajunge la o Olimpiadă. Eu îmi doresc din tot sufletul să joc la Tokyo, mai ales că sigur pentru mine ar fi ultima participare la o ediţie de Jocuri Olimpice!”, a mai spus ea.

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close