Mergi direct la conținut »
Cristina Neagu s-a despărțit în lacrimi de Buducnost. Bine-ai venit la CSM București! ”Nu știu de ce am jucat atât de puțin”
Sport Libertatea > Sport

Cristina Neagu s-a despărțit în lacrimi de Buducnost. Bine-ai venit la CSM București! ”Nu știu de ce am jucat atât de puțin”

Cristina Neagu s-a despărțit în lacrimi de Buducnost. Bine-ai venit la CSM București! ”Nu știu de ce am jucat atât de puțin”.

CSM București, viitoarea formație a Cristinei Neagu, a învins, în finala mică a Ligii Campionilor, pe Buducnost, actuala echipă a celei mai bune handbaliste din lume.

CSM Bucureşti, câştigătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin în 2016, a învins, duminică, formaţia Buducnost Podgorica, cu scorul de 26-20 (13-12), în finala mică a Turneului Final Four de la Budapesta.

Pentru Cristina Neagu (3 goluri) a fost ultimul meci în tricoul celor de la Buducnost, ea urmând să evolueze din sezonul viitor chiar la CSM Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil pe doi ani. Neagu s-a despărţit în lacrimi de colegele ei de la Buducnost.

”Nu ştiu de ce am jucat aşa de puţin, ştie doar antrenorul, toate jucătoarele care au jucat puţin. Poate vrea să îşi pregătească restul jucătoarelor. Eu am început bine meciul, dar nu stiu de ce nu am mai jucat. La ultimul meci, am jucat extrem de puţin şi am un sentiment, nu ştiu cum să îl numesc.

Părăsesc echipa după cele mai importante performanţe ale carierei, îmi vor lipsi lucruri. Partea mea la Buducnost s-a terminat practic azi. Privesc înainte şi mă bucur că românii m-au susţinut în aceste zile. Să susţină şi CSM.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Vine vacanţa, după aceea echipa naţională, din nou vacanţă, vom avea un lot foarte bun. Sper că ne vom regăsi în aceste zile la Budapesta şi la anul. Mi-au zis să nu plâng pentru că vin acasă şi mă aşteaptă cu braţele deschise”, a spus Neagu, pentru Digi Sport.

”Am fost foarte emoționată la finalul meciului pentru că știam că este ultimul meu meci în tricoul lui Buducnost. Mi-am dat seama că s-a terminat totul aici și dacă mă uit în spate văd multe lucruri frumoase. Buducnost va rămâne mereu în sufletul meu, e singura echipă din străinătate la care am jucat până acum, dar viața mea nu se oprește aici.

Lacrimile de la final nu au fost din cauză că am pierdut finala mică, ci pentru că am realizat că au trecut 4 ani în care am obținut cele mai frumoaste rezultate ale carierei mele. Sunt și eu om până la urmă, am o inimă și emoțiile m-au copleșit. Le mulțumesc fanilor români care au venit în număr mare aici și sper ca la anul dacă ne vom califica să vină și să ne susțină din nou.

Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
Recomandări
Se conturează o nouă alianţa electorală. De ce a anunţat Victor Ponta că va candida la prezidenţialele din 2024
 

Mi-a făcut plăcere să îi văd, știu că sunt foarte mulți oameni bucuroși că mă întorc și o să joc la CSM. La final m-au îmbrățișat și fetele de la CSM, mi-au spus să nu mai plâng pentru că mă întorc acasă”, a spus Neagu, pentru agerpres.ro, jucătoare care va evolua la CSM din vară.

Handbalista a mulțumit clubului Buducnost pentru cei 4 ani petrecuți în Muntenegru și a adăugat că își dorește să câștige Liga Campionilor și cu CSM București. „Mulțumesc clubului Buducnost pentru tot ceea ce mi-a oferit în acești ani. Au avut multă încredere cu mine și am reușit să realizez cele mai mari performanțe cu această echipă, câștigând singurul trofeu al Ligii Campionilor din cariera mea. Am multe amintiri plăcute și sunt dezamăgită că nu am reușit mai mult la acest Final4. Dar viața merge mai departe. Treaba mea s-a terminat Buducnost, iar din luna iulie încep la CSM București și îmi doresc ca anul viitor să mă întorc din nou aici și câștig trofeul. Îmi doresc să fac performanță cu noua mea echipă. Anul viitor vor fi cel puțin 3 echipe puternice care se vor bate pentru trofeu, CSM, Gyori și Vardar”, a adăugat ea.

Ceremonia de premiere cu medaliile de bronz a fost efectuată imediat după meci, una dintre personalităţile care a oficiat fiind Narcisa Lecuşanu, oficial EHF.

Close
Închide
  Close