Mergi direct la conținut »
CTP, după calificarea incredibilă a echipei de handbal a României: Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi
Sport Libertatea > Sport > CTP, după calificarea incredibilă a echipei de handbal a României: Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi

CTP, după calificarea incredibilă a echipei de handbal a României: Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi

Dacă ești român adevărat, îți dau lacrimile și chiar plângi gândindu-te cum joacă echipa de handbal a României, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24. Totuși, perspectivele nu sunt deloc bune, pentru că echipa nu merge, consideră gazetarul, în opinia căruia numai Cristina Neagu și uneori portarii au evoluții de excepție.

De Cristian Anton,

România s-a calificat, vineri, în ultima secundă în Main Round, în urma unui meci de infarct împotriva Ungariei, scor 28-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin 2019. Scorul la pauză era de 16-10 pentru jucătoarele maghiare.

„Dacă ești român, atunci îți dau lacrimile la o astfel de victorie, dar dacă ești un român adevărat, care chiar îți iubești țara, atunci îți dau din nou lacrimile și chiar plângi, gândindu-te cum joacă echipa de handbal feminin a României și gândindu-te că titlul pe care l-am văzut în presa maghiară cam corespunde realității.

Spune așa presa maghiară: Vreme de patru meciuri și jumătate, România a fost ca un pacient care mai are puțin de trăit, dar, cu ajutor divin, a revenit la viață”, a declarat CTP.

Victorie epică în fața Ungariei

”Firește, este o victorie care te umple de fericire, dar perspectivele nu sunt deloc bune. Echipa, după părerea mea, nu merge, cu excepția Cristinei Neagu și uneori, în momente cruciale, a portarilor, astăzi a Valentinei Dedu”, a punctat Cristian Tudor Popescu.

România a obținut o victorie epică în fața Ungariei, scor 28-27, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia.

Pentru România urmează meciurile din grupa principală cu Rusia, Suedia și Japonia.


Close
Închide
  Close