Mergi direct la conținut »
Cum s-a fotografiat soția lui Dan Petrescu la plajă. La 40 de ani, se laudă cu un trup perfect
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cum s-a fotografiat soția lui Dan Petrescu la plajă. La 40 de ani, se laudă cu un trup perfect

Cum s-a fotografiat soția lui Dan Petrescu la plajă. La 40 de ani, se laudă cu un trup perfect

Dan Petrescu are o soție superbă. La cei 40 de ani ai săi, Adriana Petrescu este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Iată cum s-a fotografiat soția lui Dan Petrescu la plajă.

Adriana Petrescu, soția fostului fotbalist Dan Petrescu, s-a fotografiat pe o plajă din Dubai și a publicat fotografia pe o rețea de socializare. Ea apare îmbrăcată într-o rochiță lejeră, de culoare roșie, și cu părul despletit. Decorul este completat de doi palmieri și de zgârie-norii din Dubai.

Soția lui Dan Petrescu este considerată de mulți drept Victoria Beckham a României, grație eleganței și senzualității sale.

Nu doar că are un chip foarte frumos, dar este și poisesoarea unui trup de invidiat, cu o siluetă impecabilă.

Adriana a făcut atletism și fitness, iar la 17 ani și-a început cariera de model în Germania. Doamna Petrescu are afaceri în industria beauty de România și este o femeie care se bucură de succes pe plan profesional.


VIDEO/Magda Catone, declarații la Bruxelles despre filmul „Scurtcircuit”.”M-am identificat până la disperare cu acest caz”

Close
Închide
  Close