Mergi direct la conținut »
Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf. Arena în 10 colțuri | GALERIE FOTO Galerie foto
8imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf. Arena în 10 colțuri | GALERIE FOTO

Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf. Arena în 10 colțuri | GALERIE FOTO

Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf. Arena în 10 colțuri. Compania Națională de Investiții a dezvăluit azi cum vor arăta stadioanele pentru Euro 2020.

Stadionul „Steaua”, care se va ridica pe locul actualului stadion din Ghencea, care va fi pus la pământ, până în iulie, când va demara construcția noii arene.

Stadionul Steaua va avea o capacitate de 30.500 de locuri, iar valoarea estimată a lucrărilor, care include TVA, taxe, avize, precum şi costul demolării vechii arene, este de 301.771.470 de lei inclusiv TVA (64.877.557 de euro).

Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf. Arena în 10 colțuri din Ghencea

Arhitectura noii arene este ciudată, un soi de stea în 10 colțuri. „Stadionul Steaua va fi demolat în totalitate, va face obiectul unei proceduri distincte, care începe în paralel cu anunţul de licitaţie, proiectare şi execuţie, în aşa fel încât, la semnarea contractului, stadionul Steaua să fie demolat în totalitate”, a spus azi Manuela Pătrășcoiu, șefa Companiei Naționale de Investiții.

Stadionul Naţional de Rugby „Arcul de Triumf”, care urmează să fie reabilitat, modernizat şi transformat în Centru sportiv de excelenţă, va avea o capacitate de 8.100 de locuri, iar costul lucrărilor se ridică la o valoare estimată, potrivit studiului de fezabilitate, de 126.409.876 de lei inclusiv TVA (27.234.117 de euro).

BREAKING NEWS Un bărbat care a fost în România weekendul trecut, confirmat cu noul coronavirus în Rimini, Italia
Recomandări

BREAKING NEWS Un bărbat care a fost în România weekendul trecut, confirmat cu noul coronavirus în Rimini, Italia

 

Stadionul Valentin Stănescu, ce va fi consolidat şi modernizat, astfel încât să îndeplinească toate condiţiile impuse de UEFA, va avea o capacitate de 14.000 de locuri şi o valoare estimată a lucrărilor în studiul de fezabilitate de 121.131.080 de lei (26.049.649 de euro).


CITEȘTE ȘI: 

Povestea dramatică a lui Nicolae Neagoe, bronz la bob două persoane la Olimpiada din 1968, singura medalie românească la JO de iarnă: ”Nu vrea să mor până nu o să văd iar pârtie la Sinaia”

Close
Închide
  Close