Dacă Astra nu trece de West Ham United în play-off-ul Europa League, Alibec se va alătura foştilor săi colegi Enache, Boldrin şi De Amorim la Steaua.

Gigi Becali îl avertizează însă pe fostul jucător de la Inter Milano că trebuie să renunţe la ţigări şi la Cola, dacă vrea să aibă succes la echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

”Am văzut că patronul lor, Ioan Niculae, a zis că ni-l dă pe Alibec, dacă nu se califică. Aşteptăm mâine seară. Dacă nu se califică, el se stinge! Mai ia 3-4 kilograme, mai fumează 700 de pachete de ţigări. Îl vreau, dar, după ce mă înţeleg cu clubul, îl chem la Palat şi îi zic că îl iau la Steaua, dar ţigara şi Cola, la revedere. O să îi scriu eu clauza în contract că se lasă de ţigări şi de Cola. O semnează, vine la Steaua! Dacă nu, nu. Dacă vrei să rămâi vagabond, o să rămai vagabond! Mai joci 2-3 ani fotbal, cheltui banii pe care i-ai strâns şi la revedere cu tine. La Becali nu merge cu tigară şi Cola”, a declarat patronul roş-albaştrilor, la Sport.ro.

Gigi Becali recunoaşte că Tamaş are probleme cu alcoolul şi cu fumatul, dar şi că e dificil de schimbat la vârsta pe care o are. În schimb, Alibec este încă tânăr şi poate fi revândut pe o sumă importantă în viitor, dacă se impune la Steaua: ”Lasă Tamaş, ăla bea o dată la o lună. Mai şi fumează Tamaş. Mai iese pe terasă, se fereşte. Nu am vrut să îl las, dar îl lăsăm să fumeze 2-3 ţigări pe zi. N-ai cum altfel, că moare. Nu mai poţi să îl schimbi la 30 de ani. Dar două pachete de tigări pe zi, cum să poţi? El le sudează. De la Alibec am pretenţii, să iau 4-5.000.000 pe el. Altfel pierd milionul pe care îl dau”.