De Mihai Toma,

”Nu îmi vine să cred. Sincer, nu mă așteptam să facem 12 puncte. E un record pentru România. Nu doar jucătorii merită felicitări, tot clubul, toți oamenii de aici. Lazio e o echipă de Liga Campionilor, Rennes o echipă care se bate la top în Franța. Maccabi are golaveraj 20-0 în Israel, e ceva incredibil. Astana a luat deja campionatul în Kazahstan, iar Slavia domină campionatul și a jucat bine în Liga Campionilor. Am avut niște adversari tari”, a declarat antrenorul Dan Petrescu la Telekom Sport.

Pe cine vreau în 16-imi? Dacă tot nu e Chelsea, sună bine și Arsenal.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj:

”Zvonuri vor fi tot timpul despre plecarea mea, mereu au fost. Acum sunt aici, mă concentrez pe ce trebuie să fac la CFR Cluj. Trebuie să câștigăm ultimele două meciuri din acest an, să stăm bine în Liga 1”, a comentat ”Bursucul”. Tehnicianul are ofertă din Kazahstan, de la Astana, și a recunoscut că l-au curtat și echipe codașe din Anglia și Italia, dar nu e tentat să preia formații î mijlocul sezonului, ci la început.

Cârcotașii să vorbească, să zică fiecare ce vrea. CRF nu e o echipă iubită, mai ales de când am venit eu. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, să îi facem pe toți să tacă.

Dan Petrescu:

”E un miracol pentru România, pentru fotbalul românesc. Am scris istorie, ăsta a fost și obiectivul. Ne-am uitat unii la alții înaintea meciului și am zis că vom face istorie. Ne bucurăm că ne-am atins obiectivul, deși multă lume nu ne dădea șanse. Eram cea mai slab cotată echipă din grupă” – Ciprian Deac.

”Am obținut 12 puncte într-o grupă foarte tare și sunt mândru de echipa asta. Cel mai important este că am câștigat. Am așteptat de foarte mult timp acest gol, cred că a venit într-un moment foarte important pentru noi și sunt fericit” – Damian Djokovici.

Am jucat pentru domnul Petrescu, pentru public, pentru noi, pentru România. Nu a mai contat nimic, nu ne-am gândit la bani. Voiam doar să intrăm în istorie, să ne marcheze cariera cu această performanță, și am reușit.

Andrei Burcă:


Citeşte şi:

CFR Cluj își află luni adversarul din 16-imile Ligii Europa. Cu cine poate juca

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile
HOROSCOP
Horoscop 30 mai 2020. Fecioarele au posibile divergențe în cuplu, Racii sunt dornici să își linistească gândurile