Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Niculae și Vasile Maftei au alergat într-o cursă de semimaraton. Foștii fotbaliști s-au clasat pe locurile 24 și 25 | GALERIE FOTO

Daniel Niculae și Vasile Maftei au alergat într-o cursă de semimaraton. Foștii fotbaliști s-au clasat pe locurile 24 și 25 | GALERIE FOTO

Foștii fotbaliști rapidiști Daniel Niculae, 36 de ani, și Vasile Maftei, 38 de ani, continuă să facă sport. Cei doi prieteni au participat, duminica trecută, la semimaratonul Băneasa Race Spring Edition 2019, la categoria 30-39 de ani.

De Viorel Tudorache,

Daniel Niculae a alergat cei 21,5 de kilometri în timpul de 1:37:46,7 și a terminat cursa pe locul 24 la general. Fostul atacant a fost urmat ”la fotografie” de Vasile Maftei, cronometrat cu 1:37:46,9.

La categoria lor de vârstă, ”Nico” și Maftei s-au clasat pe pozițiile 13, respectiv 14. La startul competiției s-au aliniat 227 de alergători, bărbați și femei.

Potrivit siteului competiției, Daniel Niculae a trecut linia de sosire la 20:41.8 în urma câștigătorului, și a realizat o medie de 4:32 per kilometru.

Traseul a fost unul destul de solicitant și de provocator: 90% potecă/drum de pământ, cu denivelări, rădăcini de copac sau acoperită cu pat de frunze. Anumite porțiuni au fost acoperite cu noroi.

Daniel Niculae, 39 de selecții la echipa națională a României, și Vasile Maftei, 12 selecții, sunt pasionați și de tenis.


Citește și: INTERVIURILE LIBERTATEA | Preotul Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București, despre Notre-Dame: ”Această tragedie trebuie să ne apropie, într-o Europă dezbinată de valorile morale și creștine”

Close
Închide
  Close