De Ciprian Iana,

Rapid a fost învinsă de Sportul Snagov cu 3-2, la capătul unui joc în care trupa pregătită de Daniel Pancu a fost condusă permanent, chiar și la două goluri, 2-0 și 3-1.

După acest meci, antrenorul Rapidului, Daneil Pancu, a declarat că nu renunță la post.

”Eu sunt printre ultimii vinovați. E normal ca suporterii să fie dezamăgiți. Dacă m-aș simți principalul vinovat, aș ridica mâna și aș pleca. Dar nu mă simt principalul vinovat. Eu atrag atenția de 2-3 săptămâni asupra acestor probleme. Echipa e cu totul alta față de acum o lună”, a spus, după meci, Daniel Pancu.

Tehnicianu a continuat la Digi Sport: ”Sunt jucători care au nevoie de timp şi de jocuri pentru a arăta ce pot. De câteva etape nu mai suntem echipa cu jucătorii plini de respect pentru tricoul vişiniu care eram după ce am început campionatul. Aia era echipa pregătită de mine, construită de mine în vară”

Daniel Pancu a arătat cu degetul spre conducerea clubului vișiniu, pe motiv că jucătorii aduși ”la grămadă” au nevoie de timp pentru a se integra în echipă.

”Oamenii de lângă echipă au respectat tot, chiar au depăşit bugetul şi trebuia să luăm jucătorii pe care i-am luat. Nu iau decizii la cald, mă voi întâlni cu conducerea, vedem ce vom face. Eu răspundeam pentru echipă până acum o lună. Acum, pentru că au fost aduşi mulţi jucători înseamnă că e nevoie de reconstrucţie şi asta durează multe luni”, a conchis Daniel Pancu.

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă locul 5 în Liga a 2-a, cu 21 de puncte, din 13 partide.

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur