Mergi direct la conținut »
De ce se roagă Gică Popescu să iasă Victor Ponta președinte!
Sport Libertatea > Sport > De ce se roagă Gică Popescu să iasă Victor Ponta președinte!

De ce se roagă Gică Popescu să iasă Victor Ponta președinte!

Premierul Victor Ponta a acordat aseară un interviu postului ”România TV”, emisiunea fiind transmisă din biroul său. Printre altele, șeful PSD-ului a discutat și despre situația lui Gică Popescu, închis pe 4 martie ca urmare a neregulilor găsite în ”Dosarul Transferurilor”.

”Îmi mențin afirmația de a-l grația pe Gică Popescu și cred că orice președinte ar trebui să facă asta”, a spus Victor Ponta. În schimb, Traian Băsescu nu este de acord să-l elibere pe fostul căpitan al naționalei, mai ales că un fost consilier de-al lui, Răzvan Burleanu, a ajuns șef la FRF, funcție vizată și de Gică Popescu. 

După ce a fost prins cu nereguli la transferul lui Florin Bratu la Galatasaray Istanbul, dar și al lui Lucian Sânmărtean de la Gloria Bistrița la Panathinaikos Atena, ”Baciul” a primit o pedeapsă de 3 ani, o lună și 10 zile.

”Dacă îmi puneți rezervă, mă arestează!”

Situația lui Gică Popescu a complicat lucrurile la FRF. Fiind sigur că va fi achitat în dosarul, ”Baciul” a cerut să nu aibă ”iepure” la alegerile de pe 5 martie.

”Dacă îmi puneți rezervă, atunci mă arestează!”, le-a zis Popescu celor de la federație, aceștia fiind gata să-i arunce în luptă fie pe Anghel Iordănescu, fie pe Daniel Prodan. Acum foștii conducători de la ”Casa Fotbalului” îl consideră vinovat pe Popescu pentru faptul că la FRF a ajuns un politruc de teapa lui Răzvan Burleanu.

Mai mult, Gică Popescu s-ar fi înțeles cu Victor Ponta să nu fie arestat. Cu două săptămâni înainte de sentință, premierul nu i-ar mai fi răspuns la telefon ”Baciului”. Dacă va ajunge președinte, Ponta și-ar putea repara ”greșeala”, fiind creditat în sondaje cu cele mai mari șanse să ajungă la toamnă primul om în stat.

”Despre ziua de 4 martie vom mai vorbi”, a avertizat Gică Hagi, cumnatul lui Gică Popescu. 

 

Close
Închide
  Close