Mergi direct la conținut »
DE RÂSUL LUMII. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată. A pierdut un meci de handbal la 0!
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > DE RÂSUL LUMII. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată. A pierdut un meci de handbal la 0!

DE RÂSUL LUMII. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată. A pierdut un meci de handbal la 0!

Naţionalele statului Maldive s-au făcut de râs la Jocurile Asiei, indiferent de sporturile la care s-au prezentat, anunţă Mediafax. Echipa de fotbal s-a umplut de penibil după duelul cu India, pierdut cu 15-0. Deşi adversarii n-au nicio performanţă notabilă şi n-au dat fotbalului mondial niciun jucător cât de cât cunoscut, cei din Maldive au luat un sac de goluri.

Nici la înot, cei din Maldive nu s-au descurcat prea bine. Ştafeta de 4X100 de metri liber n-a reuşit să termine cu un timp mai mic de 5 minute.

Marea „bombă” a explodat la meciul feminin de handbal Japonia – Maldive, încheiat cu un rezultat ireal, 79-0! Este, probabil, pentru prima dată în istoria handbalului când o echipă nu reuşeşte să înscrie niciun gol! Portarul din Maldive, Nabidha Ahmed, a avut o singură intervenţie reuşită. Abdula Saleem, antrenorul celor din Maldive, a dat vine pe absenţe importante din echipă: „Condiţia noastră fizică nu e fgost prea bună şi am avut multe jucătoare  accidentate!”.

Alte rezultate şocante din meciurile feminine de handbal: Ungaria – Australia 57-9 (la mondialul din 2005), Suedia – Asutralia 66-21 (la mondialul din 2009), Iugoslavia – Tunisia 41-3 (în 1975), şi Danemarca – Argentina 42-5 (în 1999).

Close
Închide
  Close