ACTUALIZARE 17 august. În ultimele zile, pe internet a circulat o informaţie conform căreia Michael Schumacher, fostul mare campion de Formula 1, va fi mutat din actuala sa reşedinţă din Gland (Elveţia) la o altă reşedinţă care îi aparţine familiei sale, în Mallorca

Nu au fost doar zvonuri, chiar primarul din Mallorca lăsând să se înţeleagă acest lucru printr-o declaraţie oficială pentru LIllustre. Totuşi, familia lui Schumacher a anunţat prin purtătorul său de cuvânt că informaţia nu este reală: ”Familia Schumacher nu intenţionează să se mute”, a anunţat Sabine Kehm.

Imedia după acest anunţ, primarul din Mallorca a anunţat că vorbele sale au fost interpretate şi de fapt ar fi vrut să spună: ”Dacă familia Schumacher doreşte să să mute aici, vom fi pregătiţi pentru venirea sa”.

Familia Schumacher are o reşedinţă şi în Mallorca, achiziţionată chiar de la Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid.

——-
După accidentului suferit în anul 2013, în Franța, pe pârtia de la Meribel, Michael Schumacher și-a continuat recuperarea într-o locuință din apropierea Lacului Geneva, din Elveția.

Familia fostului campion de Formula I a decis să facă însă o schimbare și să-l transfere pe Schumacher în casa din Mallorca, potrivit news.ro.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Pentru această vilă, soția pilotului i-a plătit suma de 30 de milioane de euro lui Florentino Perez, fostul președinte al echipei Real Madrid. Proprietatea se află pe un domeniu cu o suprafață de 15.000 mp, este înconjurată de grădini și are două piscine.

Decizia ar fi fost luată din motive cât se poate de sentimentale. Se pare că Michael Schumacher adora să meargă în vacanță în Insulele Baleare, astfel că familia lui a hotărât să-l aducă într-un mediu familiar.

Despre starea lui Schumacher, acum în vârstă de 49 de ani, se știu puține lucruri. Publicaţia „Las 2 Orillas scria, la sfârșitul anului 2017 că fostul pilot de Formula 1 cântăreşte doar 45 de kilograme, iar înălţimea lui a scăzut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai puţin decât măsura în mod obişnuit.

Tot anul trecut, publicații din Elveţia și din Germania au dezvăluit că tratamentul urmat de Schumacher se ridică la peste 10 milioane de euro pe an, adică aproximativ 28.000 de euro  pe zi. În cei aproape patru ani, suma se ridică la peste 40.000.000 de euro.