MENIU CAUTĂ

Dezastrul Germaniei la Cupa Mondială i-a adus unui neamț un milion de euro

Distribuie

Sandro Schurig (51 de ani), angajatul unei bănci din Bad Nauheim, a câștigat un milion de euro la un concurs de pronosticuri organizat de cotidianul Bild pe durata Cupei Mondiale din Rusia.

Participanții au trebuit să răspundă corect la cât mai multe din cele 30 de întrebări puse de jurnaliști, iar răspunsurile oferite de Sandro Schurig s-au dovedit valabile în cazul a 22 de întrebări, ajutându-l să se impună în fața celorlalți 48.029 de concurenți.

Una dintre întrebările care a făcut diferența în favoarea lui a fost următoarea: ”Cât de departe va ajunge Germania?”. Iar Sandro Schurig a răspuns că va fi eliminată încă din faza grupelor, chiar dacă reprezentativa țării sale era campioană mondială în exercițiu și mulți specialiști îi acordau șanse considerabile să-și apere titlul.

A presimțit dezastrul înainte de startul competiției

”Încă din perioada pregătirilor anterioare Cupei Mondiale am avut sentimentul că e ceva putred în interiorul echipei. Pot spune că eliminarea prematură a Germaniei mi-a adus milionul”, a declarat câștigătorul concursului.

Jurnaliștii de la Bild au vrut să știe ce va face Sandro Schurig cu milionul câștigat. ”O parte din bani o voi opri pentru copii, cea mai mare parte o voi investi, iar 150.000 de euro vreau să-i cheltuiesc în scop caritabil”, a declarat bancherul fericit.

Printre întrebările la care a trebuit să răspundă Sandro Schurig în timpul concursului au fost și următoarele: ”Cine va fi campioană mondială?” (Sandro a răspuns corect: Franța), ”Câte goluri va înscrie Germania pe durata competiției?” (Sandro a răspuns corect: între 0 și 5), ”Ce țară va da golgheterul turneului final?” (Sandro a răspuns greșit: Franța; răspunsul corect era: Anglia).

Poate te interesează și CFR Cluj – Malmö FF, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor (astăzi, ora 19.00, DigiSport)

FOTO: Peter Müller / bild.de

Citește mai multe despre Cupa Mondială pe Libertatea.

Comentarii