Mergi direct la conținut »
Dinamo a devenit FCD! Noua siglă și noua denumire înregistrate la OSIM de Ionuț Negoiță. După Steaua, și Dinamo se luptă să-și descopere identitatea. FOTO în articol
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dinamo a devenit FCD! Noua siglă și noua denumire înregistrate la OSIM de Ionuț Negoiță. După Steaua, și Dinamo se luptă să-și descopere identitatea. FOTO în articol

Dinamo a devenit FCD! Noua siglă și noua denumire înregistrate la OSIM de Ionuț Negoiță. După Steaua, și Dinamo se luptă să-și descopere identitatea. FOTO în articol

Dinamo a devenit FCD! O nouă siglă și o nouă denumire au fost înregistrate de Ionuț Negoiță după ce Nicolae Badea l-a somat să nu mai folosească numele și sigla din trecut!

De Octavian Cojocaru,

UPDATE: „Libertatea” a obținut o altă confirmare, de la o sursă din cadrul clubului. „Badea l-a strâns tare de tot cu ușa pe Negoiță. Următoarea lovitură va fi să-l dea afară cu totul de pe stadionul Dinamo. Pentru că toate terenurile de fotbal din complexul Dinamo sunt concesionate de Badea pe 20 de ani și Negoiță trebuie să-i plătească lui chirie. Negoiță nu i-a dat niciun leu până acum. Nu știu când îi va da și această lovitură, dar vine curând”, ne-a declarat o sursă din cadrul clubului, după ce noua siglă și noua denumire înregistrate la OSIM au devenit publice!

UPDATE: „Noi am înregistrat în urmă cu trei ani mai multe sigle, mai exact 10, cu diverse însemne ale clubului, cu scopul de a promova diverse produse ale grupării în merchandising. Nu avem de ce să înregistrăm o altă stemă fiindcă aceasta ne aparține nouă, actualei societăți, astfel că orice altă discuție nu-și are rostul. „„Noi am înregistrat în urmă cu trei ani mai multe sigle, mai exact 10, cu diverse însemne ale clubului, cu scopul de a promova diverse produse ale grupării în merchandising. Nu avem de ce să înregistrăm o altă stemă fiindcă aceasta ne aparține nouă, actualei societăți, astfel că orice altă discuție nu-și are rostul”, au negat conducători de la FC Dinamo 1948, sub protecția anonimatului, într-o declarație oferită celor de la gsp.ro.

Există însă dovada clară că FC Dinamo 1948 (Dinamo Negoiță) a înregistrat anul acesta noua siglă cu chipul lui Hîldan! 

 

După FCSB, iată că avem și FCD. La început a fost privit ca o glumă, dar totul s-a transformat în ceva foarte serios. „Libertatea” v-a anunțat în premieră despre „scurtcircuitele” dintre Nicolae Badea și Ionuț Negoiță. Lucrurile au avansat foarte repede într-o direcție neașteptată. După Steaua, iată că și Dinamo se luptă ca să-și găsească identitatea!

Ionuț Negoiță a înregistrat la OSIM o nouă siglă, dar și denumirea „FCD”, pe care le poate folosi fără restricții. Noua siglă are pe fundal chipul lui Hîldan și a fost „rezervată” la OSIM până în anul 2025, a anunțat fanatik.ro. Mesajul din josul stemei este „Câini până la moarte”. Până acum, Dinamo avea doi câini pe emblemă. Zilele trecute, s-a pus sechestru pe acțiunile lui Negoiță

Noua siglă a echipei Dinamo Foto: fanatik.ro

Noua siglă a echipei Dinamo Foto: fanatik.ro

Negoiță a mai înregistrat trei sigle în 2013!

Dinamo a mai înregistrat alte trei sigle noi încă din 2013, când Badea i-a cedat clubul lui Negoiță, dar acestea n-au fost folosite. Acesta este semnul că Ionuț Negoiță a știut din start că tranzacția a avut niște „cozi” și că sd-ar putea să aibă nevoie de altă siglă!

Zilele trecute, Gigi Becali, cel care se războiește de doi ani cu CSA Steaua pe tema mărcii, numelui și palmaresului Stelei, l-a susținut pe Ionuț Negoiță, aflat exact în situația lui. „Palmaresul e la milițianul tânăr!”, a spsu Becali înainte de meciul Steaua – Osmanlispor.

Close
Închide
  Close