MENIU CAUTĂ
01 Iul. 2015 23:56

Dinamo și Astra trag ponoasele, după ce au umilit doi foști angajați

Distribuie

Dinamo riscă depunctarea dacă membrii Comisiei de Disciplină îi dau dreptate lui Ștefan Bărboianu, care a fost dat afară de formația din "Ștefan cel Mare" după ce a fost acuzat de blat cu Steaua de către patronul Ionuț Negoiță. Comisia a rămas în pronunțare, anunță Dolce Sport.

Pedepsele prevăzute de FRF pentru astfel de situații sînt următoarele: suspendarea oficialilor pentru cel mult 12 luni, o amendă de minimum 50.000 de lei pentru club și scăderea a cel puțin 3 puncte.

Bărboianu vrea să i se facă dreptate, chiar dacă Dinamo va fi pedepsită, considerînd că acuzațiile de blat i-au stricat imaginea.

Giurgiuvenii, penalitate de 3.000 de lei

Astra Giurgiu a aflat, la Comisia de Etică și Disciplină, că ar putea primi interdicție la transferuri din cauza stelist.

Grecul Nikos Karidas, preparatorul fizic pe care l-a avut ucraineanul Oleg Protasov la Giurgiu, a reclamat-o la Comisii pe Astra, din cauza faptului că giurgiuvenii nu i-au achitat toate datoriile.

Giurgiuvenii au primit o amendă de 3.000 de lei și li s-a dat un termen de 5 zile pentru a se achita de datorii. În caz contrar, ar urma să nu mai poată face transferuri și chiar ar putea fi depunctați!

„Comisia a sancționat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 24 lit. C al.1. a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de creditorul Nikolaus Karydas.

 

Citește mai multe despre federico piovaccari, amendă, Astra, Dinamo, sampdoria și Steaua pe Libertatea.

Comentarii