Mergi direct la conținut »
Are doar Manchester United în cap! Un bulgar și-a tatuat stema ”diavolilor” pe frunte!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Are doar Manchester United în cap! Un bulgar și-a tatuat stema ”diavolilor” pe frunte!

Are doar Manchester United în cap! Un bulgar și-a tatuat stema ”diavolilor” pe frunte!

Se numește Zdravkov Levidzhov, este bulgar, are 51 de ani, iar ”Mister Manchester” nu este doar o poreclă în cazul lui. Totul i se trage de la dragostea nebună pentru „diavoli”.

Iubirea pentru echipa favorită se traduce în diferite moduri. Unii fani înrăiți pun prenumele copiilor (este cazul lui Dan Petrescu, care a botezat-o Chelsea pe unde dintre fetele sale), alții nu lipsesc de la niciun meci al echipei favorite vreme de decenii. Și tot așa…

Zdravkov Levidzhov a decis, la un moment dat, că trebuie să se numească Manchester Zdravkov Levidzhov-United.
Totul a început în 1999, pe când la TV era finala de Champions League dintre  Bayern Monaco – Manchester United. O partidă adjudecată de către Red Devils, care au întors soarta jocului în minutele de final.
Atunci, bulgarul a primis că, în cazul victoriei grupării britanice, își va schimba numele în Manchester United. Zis și făcut!

Omul nu s-a cumințit. Peste câțiva ani, Zdravkov a bifat alt obiectiv: și-a tatuat stema clubului pe frunte. Numele i-a creat probleme, fiind o problemă juridică (mulți judecători fiind contrariați de schimbare, socotită absurdă), dar treaba cu tatuajul a fost și mai ”grea”. A trecut voios peste toate obstacolele.

Bulgarul încă șochează cu tatuajul. ”Este cartea mea de indentitate. Lumea nu mă privește cu ochi diferiți, ci o face cu admirație. Azi, cine îmi cere numele, privește fruntea mea și râde”, spune Mr. Manchester.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close