MENIU CAUTĂ
10 Mai. 2012 16:06

Doi fani ai Craiovei au întrerupt finala Europa League, intrând pe gazon

Distribuie

Singurul incident major din timpul finalei s-a consumat în minutul 20, când doi spectatori au intrat pe teren purtând tricouri cu mesajul “Justice for Craiova” (n.r. - Dreptate pentru Craiova), protestând astfel faţă de decizia de dezafiliere a “Ştiinţei”, luată anul trecut de FRF. Porecliţi “Şerifu’”, respectiv “Ciobanu’”, suporterii formaţiei oltene au apucat să alerge câteva secunde pe gazon, înainte de a fi imobilizaţi de stewarzi, fără a opune rezistenţă. Amândoi se aflau deja în baza de date a Jandarmeriei, pentru comiterea mai multor fapte interzise pe arenele sportive.

Unul dintre ei este sirian!

În plus, prenumele lui Ciobanu' ar fi Acsam, acesta fiind un cetăţean sirian îndrăgostit de Craiova, care primise doi ani de interdicţie p e stadioane. Mă bucur că au mai amintit de Universitatea, deşi printr- un gest teribilist. Din păcate, doar asta putem face deocamdată în România. Unul dintre ei este un tânăr pe care îl cheamă Acsam, mă înjură de obicei pe unde apucă. Nu ştiu cum naiba au făcut, dar au reuşit', a declarat Adrian Mititelu, patronul Ştiinţei'.

Riscă un an de puşcărie

Pentru că au intrat pe gazon în timpul finalei Europa League, celor doi suporteri ai Craiovei li s-au întocmit dosare penale şi riscă pedepse cu închisoarea între şase luni şi un an. În plus, pentru că gestul lor a fost comis în timpul unui meci internaţional, ei pot primi doi ani de interdicţie atât la manifestările sportive interne, cât şi la cele internaţionale.
fotografii: Gazeta Sporturilor

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii