Mergi direct la conținut »
Duckadam nu plânge după fanii steliști: ”Ne vom obișnui fără ei”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Duckadam nu plânge după fanii steliști: ”Ne vom obișnui fără ei”

Duckadam nu plânge după fanii steliști: ”Ne vom obișnui fără ei”

Steaua nu va avea susținători la partida pe care o va disputa în această seară (ora 21.30, Pro TV), pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, cu Petrolul, în prima manșă din semifinalele Cupei României.

La fel cum au făcut și la partida de pe ”Extensiv” cu CS U Craiova, fanii Stelei au refuzat să însoțească echipa patronată de Gigi Becali la Ploiești, pentru meciul cu Petrolul. Atât suporterii de la Peluza Nord, cât și cei de la Sud au anunțat că vor boicota toate jocurile echipei patronate de Gigi Becali, pe motiv că aceasta nu-i mai reprezintă, după ”Scandalul Marca”.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FC Steaua, crede că elevii antrenorului Costel Gâlcă se vor descurca bine și fără sprijinul fanilor. ”Faptul că suporterii nu fac deplasarea cu noi nu este ceva nou. Ne vom obișnui să jucăm fără ei. Sper să o facem bine”, a declarat Duckadam, la Dolce Sport.

”Avem un meci important la Ploiești, pe care vrem să-l câștigăm, pentru a ne califica în finala Cupei României. Va fi al patrulea joc din acest an și trebuie ca echipa să se joace mai bine decât până acum. Cred că va fi o partidă interesantă, între două echipe ofensive, care nu refuză jocul. Va fi un meci frumos și deschis, dar dificil pentru noi”, a mai spus Helmuth Duckadam, la același post de televiziune.

 

Close
Închide
  Close