Mergi direct la conținut »
Duel Ibrahimovic - Beckham, înainte de Suedia - Anglia de la CM 2018: ”Îți ofer o cină oriunde în lume dacă ...”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Duel Ibrahimovic - Beckham, înainte de Suedia - Anglia de la CM 2018: ”Îți ofer o cină oriunde în lume dacă ...”

Duel Ibrahimovic – Beckham, înainte de Suedia – Anglia de la CM 2018: ”Îți ofer o cină oriunde în lume dacă …”

Duel Ibrahimovic - Beckham, înainte de Suedia - Anglia de la CM 2018: ”Îți ofer o cină oriunde în lume dacă ...”. 

De Ciprian Iana,

Suedezul Zlatan Ibrahimovic și englezul David Beckham s-au duelat verbal îniantea meciului dintre Suedia și Anglia, programat, sâmbătă, de la ora 17.00, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

„Îţi ofer o cină oriunde în lume dacă Anglia câştigă, însă în cazul unei victorii a Suediei îmi cumperi orice îmi doresc de la Ikea Suedia, OK?”, a fost mesajul lui Zlatan Ibrahimovic.

Au trei cluburi comune

Imediat a venit și răspunsul lui David Beckham: ”Zlatan, dacă Suedia câştigă, te voi duce personal la Ikea în Suedia şi îţi voi cumpăra orice îţi doreşti pentru noua ta vilă din Los Angeles. Dacă va învinge Anglia însă, vreau să vezi un meci internaţional al Angliei de pe Wembley cu un tricou al englezilor pe tine şi să mănânci fish&chips în timpul pauzei”.

Dacă Zlatan Ibrahimovic a jucat de 116 ori pentru Suedia, marcând 62 de goluri, David Beckham are 115 prezențe în tricoul Angliei și 17 goluri.

În carieră, cei doi au jucat la trei cluburi comune: Manchester United, Paris Saint Germain și Los Angeles Galaxy.


La un meci distanță de o sumă uriașă. Simona Halep ar putea ajunge pe locul 5 în topul câștigurilor all-time din tenis

Close
Închide
  Close