Mergi direct la conținut »
Dumitru Dragomir a analizat meciul CFR Cluj - FCSB, care ar putea decide campioana: ”Cu un egal s-a cam terminat”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dumitru Dragomir a analizat meciul CFR Cluj - FCSB, care ar putea decide campioana: ”Cu un egal s-a cam terminat”

Dumitru Dragomir a analizat meciul CFR Cluj – FCSB, care ar putea decide campioana: ”Cu un egal s-a cam terminat”

Soarta campionatului se poate decide duminică. Echipele clasate pe primele două locuri, CFR Cluj și FCSB, se întâlnesc pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” într-un joc de care pe care.

De Ciprian Iana,

În cazul în care FCSB se va impune la Cluj, va deveni principala favorită la câștigarea titlului. Cel puțin așa consideră Dumitru Dragomir, 72 de ani.

“Ori se termină egal, ori câștigă FCSB. Spun asta pentru că, făcând comparație între jucătorii celor două echipe, FCSB e mai bună! Dacă bate trupa lui Gigi Becali, iese campioană. În schimb, cu un egal s-a cam terminat. CFR Cluj rămâne principala favorită la titlu”, a declarat, pentru Libertatea, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Acesta este convins că la FCSB echipa o face antrenorul Mihai Teja, chiar dacă patronul Gigi Becali “își mai bagă coada”. E și normal, spune Mitică Dragomir, atâta timp cât echipa e “jucăria lui Gigi”.

Dumitru Dragomir a analizat meciul CFR Cluj – FCSB: „În Liga Campionilor avem șansa porcului de Crăciun”

În plus, “acum e capitalism, nene, a dispărut comunismul. Iar în capitalism, patronul dictează regulile jocului”. Indiferent însă de numele echipei care va reuși să cucerească titlul în România, aceasta ”“nu va face mare brânză” în cupele europene.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Dumitru Dragomir (Libertatea)

Dumitru Dragomir / FOTO: Libertatea

În plin post al Paștelui, Mitică fost la Ligă este convins că “în Liga Campionilor avem șansa porcului de Crăciun! Nu numai în Ligă, dar și în cupele europene, în general. Nu o să mișcăm în front”.  Organizatorii meciului au pus ieri în vânzare online biletele pentru acest meci. Un tichet la tribuna I și la tribuna a II-a costă 70 de lei, un preț considerat “piperat” de fani.


Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Close
Închide
  Close