„Nu simt nimic, e un meci important pentru noi şi atât. Avem nevoie de cele trei puncte, trebuie să luptăm pentru asta, trebuie să fim mai buni decât până acum pentru că nu am jucat prea bine împotriva celor de la Voluntari. E un derby, e important, dar nu simt o presiune prea mare. Vreau să câştigăm, cu siguranţă, şi trebuie să dăm tot ce avem mai bun, dar cea mai bună echipă va câştiga.

Într-un derby este vorba despre tactică şi va fi dificil pentru jucători. FCSB are o echipă bună şi ne va fi greu. Coman este un jucător periculos, dar mai sunt şi alţii la fel, au doi fundaşi centrali foarte buni. Este primul meu derby în România, dar nu simt o presiune prea mare, este un meci ca oricare altul. Nu sunt relaxat, dar nu simt o presiune, pentru mine e un meci ca oricare altul”, a declarat Dusan Uhrin Jr., conform Agerpres.

Antrenorul ceh nu consideră că starea gazonului de pe Arena Naţională va fi determinantă în ceea ce priveşte rezultatul final: „Nu cred că va avea o importanţă prea mare starea gazonului, ambele echipe joacă pe acelaşi gazon. Mâine şi sâmbătă mă voi gândi la primul 11 şi mă voi decide. Nu vreau să fac surprize prea mari pentru echipa mea, îmi place să fac schimbări, dar nu multe. Popa este pregătit să joace. Cred că va fi un meci foarte greu, orice partidă împotriva lor este grea. Suntem pregătiţi pentru acest meci, vom face totul să-l câştigăm”.

Partida FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Citeşte şi:

Liga 1, etapa a 12-a. Viitorul învinge clar campioana CFR Cluj. Chindia a bătut la Voluntari. Astra, nul cu Hermannstadt

Derby-ul FCSB – Dinamo, văzut de un „câine roșu”: „Joacă două clone între ele!”

Mircea Lucescu, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro: „Nu se poate să ajungi la un nivel de performanță fără cultură!”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.