Mergi direct la conținut »
Echipa Pandurii se retrage! Au stadion nou, dar nu mai au echipă! Nu e singura echipă de tradiție care nu va mai începe sezonul următor în Liga 2
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Echipa Pandurii se retrage! Au stadion nou, dar nu mai au echipă! Nu e singura echipă de tradiție care nu va mai începe sezonul următor în Liga 2

Echipa Pandurii se retrage! Au stadion nou, dar nu mai au echipă! Nu e singura echipă de tradiție care nu va mai începe sezonul următor în Liga 2.

Inițial, după retrogradarea dramatică din ultimul sezon, cei de la Pandurii au spus că vor merge la TAS pentru a primi înapoi penalizarea de trei puncte pentru că echipa s-a retras de pe teren de la meciul cu ASA Târgu Mureș. Cu acele puncte, gorjenii ar fi fost scăpați.

Nici ideea fuziunii cu Juventus Colentina, susținută de un om de afaceri din Târgu Jiu, n-a mai fost concretizată.

Retrogradată, cu datorii imense și fără jucători și antrenori, echipa Pandurii se va retrage din campionatul Ligii 2, în care ar trebui să joace din toamnă! „Pandurii nu se mai înscrie în Liga 2! Sunt cheltuieli mari, deplasări în toate colțurile țării, e greu Nici Brașovul, care e practic în faliment, nu se va mai înscrie”, a declarat pentru „Libertatea” o sursă din FRF.

Echipa Pandurii se retrage! Au stadion nou, dar nu mai au echipă. Și Brașovul spune pas

La Târgu Jiu e aproape gata un stadion nou, dar, ce coincidență nefericită, tocmai acum nu va mai exista echipa care să joace pe el! Probabil, ca și în alte părți (Ploiești, Cluj, Constanța, Galați), se va lua un proiect de la zero, din ligile inferioare. 

Nici FC Brașov, echipă înființată în 1939, nu va mai continua. La Brașov, fanii au luat deja inițiativa de a forma o grupare a suporerilor, după modelul de la „U” Cluj, Petrolul, Oțelul sau Farul.

Alte echipe care, teoretic, ar trebui să se înscrie în „B”, dar nu se știe dacă o vor mai face, din pricina dificultăților financiare, sunt Foresta Suceava și Academica Clinceni. „Campionatul trecut trebuiau să înceapă 21 de echipe, dar s-au înscris 20, iar patru s-au retras în timpul competiției. Acum, mare lucru dacă se vor înscrie 16”, ne-a mai spus sursa citată.

Close
Închide
  Close