Mergi direct la conținut »
Edi Iordănescu, suspendat două meciuri, Șumudică mai așteaptă / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Edi Iordănescu, suspendat două meciuri, Șumudică mai așteaptă / VIDEO

Edi Iordănescu, suspendat două meciuri, Șumudică mai așteaptă / VIDEO

Comisia de disciplină a FRF nu a avut clemență față de Edi Iordănescu.

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu a fost suspendat pentru două jocuri  şi a primit o penalitate sportivă de 360 de lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu CSMS Iaşi, din etapa a XVII-a a Ligii I, informează lpf.ro.

“Va fi o comisie și sper într-o decizie de moralitate, să nu fiu suspendat, pentru că, până la urmă, s-a dovedit că am fost dezavantajați într-o manieră destul de categorică, nu doar cu o decizie.

A fost o viciere clară de rezultat. Cred și sper în același timp, să nu fi fost rea intenție, însă am fost trimis direct în tribună, fără a fi fost avertizat înainte. Am înțeles că în raport s-a scris că am fost eliminat pentru proteste repetate”, declara Edi Iordănescu, după meci. 

De asemenea, jucătorul Viorel Nicoară de la Pandurii a fost suspendat două jocuri şi a primit o penalitate sportivă de 7.000 de lei.

Pe de altă parte, Comisia de Disciplină a dat termen pentru 2 decembrie în cazul memoriului formulat de FC Steaua împotriva antrenorului Astrei Giurgiu, Marius Şumudică.

Șumudică a fost iertat după ce l-a bruscat pe arbitrul Marcel Bârsan la finalul partidei ASA – Astra 3-1, dar și după scandalul cu înjurături provocat în pauza meciului cu Viitorul, de la Ovidiu. 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close