Mergi direct la conținut »
Singurul român ce nu știa de incendiul din Colectiv, în urma căruia au pierit 48 de suflete. ^Tricolorul a dat din umeri când a fost întrebat de tragedie
Sport Libertatea > Sport

Singurul român ce nu știa de incendiul din Colectiv, în urma căruia au pierit 48 de suflete. ^Tricolorul a dat din umeri când a fost întrebat de tragedie

Tragedia care a avut loc la clubul Colectiv din București, soldată cu 50 de morti și cu mai mulți răniți în stare gravă, a zguduit o lume întreaga, însa un fotbalist din echipa naționala a României a afirmat, cu nonșalanță, că nu a aflat despre acest subiect. Întrebat pe Aeroportul Otopeni dacă intenționează să facă vreun gest pentru ajutorarea victimelor tragediei, atacantul Florin Andone (Cordoba) a declarat că nu știe ce s-a întâmplat în clubul Colectiv.

„Nu prea urmăresc știrile. Nu știu de ce vorbiți. Ce s-a întâmplat acolo?”, a spus Florin Andone.

După ce i s-a transmis că mai multe persoane au murit, Andone a menționat că decizia privind o eventuală donație îi va aparține președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

„Ce va spune Răzvan, pentru mine este OK!”, a completat Andone.

Florin Andone este legitimat la Cordoba, în liga a doua spaniolă. Părinții săi au plecat din țară pe când el avea doar 9 ani.

Andone Fl VLAD (15)

”Nu e normal, un sportiv trebuie să fie informat și dea răspunsuri concrete!”, a reacționat, la DigiSport, Gică Hagi, managerul tehnic de la Viitorul.

Măsurile la națională au fost anunțate de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, direct din studioul postului amintit: nu se mai dau interviuri pe aeroport (probabil pentru ca fotbaliștii să nu mai fie luați pe nepregătite, iar Departamentul de Comunicare din federația va fi mustrat (probabil din cauză că nu l-a informat pe jucător despre tragedie).

Una peste alta, miercuri, echipa selecționerului Anghel Iordănescu va merge să aprindă o lumânare la clubul unde s-a produs tragedia care a schimbat guvernul. Acolo se va informa, probabil, și Mățel. Naționala de tineret s-a recules marți la Colectiv. DETALII, AICI.

Close
Închide
  Close