Mergi direct la conținut »
Euro 2016. România - Franța, văzut de un fost internațional: ”Pentru noi, ar fi ideal o remiză!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Euro 2016. România - Franța, văzut de un fost internațional: ”Pentru noi, ar fi ideal o remiză!”

Euro 2016. România – Franța, văzut de un fost internațional: ”Pentru noi, ar fi ideal o remiză!”

România - Franța, este meciul care deschide turneul final al Campionatului European de fotbal. Partida cu trupa din Hexagon va avea loc, vineri, de la ora 22.00 (în direct pe Dolce Sport și Pro TV).

De Ciprian Iana,

În opinia fostului internațional Iosif Rotariu, va fi foarte greu pentru tricolori să obțină un rezultat bun cu trupa lui Didier Deschamps.

”Se anunță un meci extrem de dificil. Pentru noi, ar fi ideal o remiză, fiindcă jucătorii naționalei Franței sunt conștienți că trebuie să debuteze cu dreptul la această competiție. Joacă ”acasă”, au un lot puternic și visează la câștigarea competiției. Franța este o echipă completă, care are dubluri de valoare pe toate posturile. Faptul că a renunțat la Benzema spune totul despre Franța! În opinia mea, e principala favorită a competiției”, a declarat, pentru Libertatea, Iosif Rotariu.

Iosif Rotariu

Iosif Rotariu

Fotbalistul care a îmbrăcat de 25 de ori tricoul echipei naționale a României a continuat: ”În ceea ce privește șansele de calificare, depinde numai de noi, pentru că jucăm într-o grupă echilibrată. Elveția și Albania sunt cam de valoarea noastră, așa că orice rezultat este posibil. Depinde de zi, de jucători și de noroc. Va fi greu, mai ales că debutăm cu Franța”.

România – Franța este primul meci al tricolorilor la Euro 2016. Următoarele jocuri din grupa A vor fi cu Elveția (15 iunie) și cu Albania (18 iunie). 

Close
Închide
  Close