Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Hagi se pregăteşte de nuntă: o va năşi pe Teodora Becali!
Sport Libertatea > Sport > EXCLUSIV / Hagi se pregăteşte de nuntă: o va năşi pe Teodora Becali!

EXCLUSIV / Hagi se pregăteşte de nuntă: o va năşi pe Teodora Becali!

Teodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, are destinul pecetluit. Anul viitor, Mihai, machedonul de 24 de ani care a făcut-o să viseze la rochia de mireasă, îi va deveni soţ. Conform tradiţiei machedoneşti, naşul de botez, în cazul ei Gică Hagi, ar putea fi cel care o va conduce la altar.

După întrevederea prelungită pe care Mihai a avut-o cu viitorul său socru, Gigi Becali, în zilele de permisie, tânărul a urmat paşii fireşti în vederea unei căsătorii. Potrivit surselor apropiate familiei latifundiarului, băiatul i-a dăruit Teodorei un impresionant diamant montat în aur alb, pe care ea îl poartă mândră pe inelar. Se pare că bijuteria a devenit calea lui de acces în palatul din Pipera. Pentru că reprezintă un angajament de logodnă, Becali i-a permis lui Mihai să îi viziteze fata ori de câte ori îi pofteşte inima. Iar situaţia va trena până anul viitor, spre final, când Gigi ar putea fi eliberat şi se va face nuntă mare. Deşi este prea devreme pentru a se pune problema restaurantului, a rochiei sau a aranjamentelor, a verighetelor ori a buchetului, un singur lucru pare deja stabilit – identitatea naşilor. Conform tradiţiei machedoneşti, părinţii spirituali nu se schimbă, cei care au creştinat copilul conducându-l peste ani la altar, pentru a primi taina cununiei. Iar în cazul Teodorei, este vorba despre Marilena şi Gică Hagi, oameni speciali pentru familia Becali. Tot ei l-au cununat şi pe latifundiar cu Luminiţa şi le-au botezat şi celelalte două fete.

Relaţia dintre Becali şi “Rege”, cum este supranumit Hagi, este una extrem de strânsă. Acesta din urmă i-a pus finului său la dispoziţie un servicu confortabil, în momentul în care Gigi, închis la Poarta Albă, a primit drept de muncă şi a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a fi alături de familia lui.

Eliberare la limită

Condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în două dosare şi întemniţat în luna mai 2013, Gigi Becali ar putea respira aerul libertăţii cel mai devreme în septembrie 2015, o dată de care va depinde şi organizarea nunţii Teodorei cu Mihai. Latifundiarul poate cere eliberarea condiţionată abia după ispăşirea a doi ani şi patru luni din pedeapsă, echivalentul a două treimi din sentinţă. Există însă şi riscul ca solicitarea să nu fie aprobată, caz în care nunta s-ar amâna până la eliberare.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close