Mergi direct la conținut »
 Cristiano Ronaldo aproape să revină pe Old Trafford. Poate deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristiano Ronaldo aproape să revină pe Old Trafford. Poate deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Cristiano Ronaldo aproape să revină pe Old Trafford. Poate deveni cel mai bine plătit fotbalist din istorie

Toţi fanii de la Manchester United visează ca idolul lor, Cristiano Ronaldo, să se întoarcă. Scenariul părea doar un vis frumos, dar începe să prindă contur. Englezii pregătesc un contract fabulos pentru portughez.

Ramon Calderon, fostul preşedinte al Realului şi omul care l-a adus pe Cristiano Ronaldo pe Bernabeu acum cinci ani, spune că transferul la Manchester United este posibil.

Ronaldo nu se mai simte bine la Real si este deranjat de politica de transferuri a clubului, spune Calderon pentru DailyMail.

„Impresia mea este ca s-a săturat de politica actualului preşedinte (n.r. – Florentino Perez). Higuain a fost vândut şi asta l-a deranjat pe Ronaldo. Anul trecut şi-a exprimat părerea că transferul lui Ozil a fost o greşeală, iar vara asta au mai plecat Xabi Alonso şi Angel Di Maria.”

Conform englezilor, pretenţiile financiare ale lui Cristiano Ronaldo ar fi de 600.000 de euro pe săptămână în cazul unui transfer la Manchester United.

Ronaldo a mai jucat la United timp de şase sezoane. A fost cumpărat de Real Madrid în 2009, pentru 94 de milioane de euro, care a reprezentat un record în acel moment.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close