Mergi direct la conținut »
Finala Cupei Satelor va fi arbitrată de un arbitru FIFA. Sebastian Colțescu, de la Chelsea, la Cumpăna!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Finala Cupei Satelor va fi arbitrată de un arbitru FIFA. Sebastian Colțescu, de la Chelsea, la Cumpăna!

Finala Cupei Satelor va fi arbitrată de un arbitru FIFA. Sebastian Colțescu, de la Chelsea, la Cumpăna!

Federația Română de Fotbal (FRF) a găsit soluția prin care să scoată din anonimat turneul final al Cupei Satelor, competiție destinată echipelor de juniori sub 13 ani din satele și comunele României. Meciurile din cadrul întrecerii găzduite de comuna Cumpăna (Constanța), în acest week-end, 10-12 mai, vor fi oficiate de doi arbitri de Liga 1: Sebastian Colțescu și Horia Mladinovici.

Sebastian Colțescu, ecuson FIFA din 2006, se va prezenta la Cumpăna direct de la Londra, unde joi seara va fi arbitru adițional în brigada condusă de Ovidiu Hațegan, la manșa secundă a semifinalei Europa League dintre Chelsea și Eintracht Frankfurt.

Toate partidele vor fi supervizate de Ion Geolgău, manager Scouting FRF, Miodrag Belodedici și Ion Vlădoiu, membri ai Comisiei Tehnice FRF.

Pe lângă trofeul transmisibil, lotul echipei câștigătoare, împreună cu antrenorul și primarul localității reprezentate vor însoți echipa națională de fotbal a României la partida din Norvegia (7 iunie 2019), contând pentru preliminariile Euro 2020!

Ocupantele locurilor 2 și 3 vor fi alături de tricolori la partida de acasă cu Spania (5 septembrie 2019), din cadrul aceleiași competiții. Totodată, vor fi premiați cel mai bun portar, cel mai bun jucător și golgheterul fazei finale Cupa Satelor.

Echipele finaliste: Cumpăna (Constanța), Dumbrăvița (Timiș), Feldioara (Brașov), Rudeni (Ilfov), Ruginoasa (Iași), Sânmartin (Bihor), Turburea (Gorj), Vârtoape (Teleorman).

Pe 9 mai, la Cumpăna, în prezența reprezentanților echipelor, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia cele 8 finaliste vor fi împărțite în 2 grupe. Se joacă în sistem „fiecare cu fiecare”, primele două clasate se califică în semifinale, ulterior se dispută finala mică și finala mare. Iată echipele participante:

Programul turneului final al Cupei Satelor

10 mai 2019
09:50 Festivitatea de deschidere
10:00 Startul partidelor din grupe
16:10 Finalul primelor 4 partide din fiecare grupă

11 mai 2019
10:00 Startul utimelor 2 partide din fiecare grupă
14:55 Partida pentru locurile 7-8
15:40 Partida pentru locurile 5-6
16:25 Semifinala 1
17:10 Semifinala 2

12 mai 2019
10:30 Finala mică
11:30 Finala Cupei Satelor

Partidele se dispută în formatul a două reprize de câte 15 minute, cu pauză de 5 minute. Fiecare echipă e formată din portar și 8 jucători de câmp. Numărul schimbărilor nu este limitat. Portarul poate repune mingea în joc doar cu mâna.

Cupa Satelor cu miros de vin! Copiii din Călinești au jucat în competiția FRF având ca sponsor pe tricouri un producător de băuturi alcoolice | VIDEO&FOTO


Citește și: VIDEO | „EU contez, EU votez”! Libertatea a găzduit prima dezbatere electorală din redacția unui ziar din România

 
 
Close
Close
Închide