Mergi direct la conținut »
Florin Niță este dorit la Wolverhampton. Portarul român ar putea face saltul carierei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Florin Niță este dorit la Wolverhampton. Portarul român ar putea face saltul carierei

Florin Niță este dorit la Wolverhampton. Portarul român ar putea face saltul carierei

Florin Niță este dorit la Wolverhampton. Portarul român e aproape de lovitura carierei. Daily Mail anunţă că portarul român de la Sparta Praga e foarte aproape de Wolves, formaţie nou-promovată în Premier League.

După mai puţin de jumătate de an petrecut în Cehia, fostul portar al FCSB e la un pas de cea mai importantă mutare. Nuno Espirito Santo îi caută înlocuitor lui John Ruddy, portarul titular de sezonul trecut, considerând că acesta nu e la nivelul primei ligi engleze.

Iniţial trupa de pe Molineux Stadium se gândise la Rui Patricio, de la Sporting Lisabona, dar negocierile au intrat în impas, portughezii dorind o sumă mult prea mare pentru portarul titular al naţionalei lui Ronaldo.

Astfel, potrivit sursei citate, s-a ajuns la varianta Niţă, care va merge sub formă de împrumut în Anglia. Apoi, după acest sezon, Wolves va avea o caluză de transfer definitiv de 5 milioane de euro.

Ar fi un transfer similar cu cel al lui Martin Dubravka, portarul care a apărat la Sparta în sezonul 2017-2018. În iarnă, slovacul a fost luat împrumut de Newcastle, Niţă fiind adus la Sparta Praga, în februarie 2018, tocmai pentru a-l înlocui. La finalul acestui sezon, după ce goalkeeper-ul s-a impus în primul „11” al „coţofenelor”, Rafa Benitez l-a transferat definitiv contra sumei de 5 milioane de euro.

Niță nu ar fi primul român care ajunge la Wolverhampton. Fostul atacant Ionel Ganea a jucat la formația de pe Molineux Stadium în perioada 2003-2006.


Close
Închide
  Close