Mesajul emoționant a ajuns însă la soția sa pe Facebook, nu prin Poștă, după ce Ioan Danciu a postat scrisoarea pe site-ul de socializare.

”29 Martie 2020. Am făcut o simulare cum aș fi ținut legatură cu tine în condițiile în care telefonul mobil sau facebook-ul nu ar fi fost și-ar fi trebuit să-ți scriu o mica scrisorică”, a explicat demersul său Ioan Danciu.

Acesta a adăugat: ”Oricum eu am nostalgia acelor ani și parcă și bucuriile și greutățile ne făceau mai buni, mai uniți si de ce ce nu chiar toleranți unul cu celalalt!”.

În scrisoare, Danciu a notat, printre altele: ” Acum, după 42 de ani, Dumnezeu ne încearcă, mai ales că-i situația cu coronavirusul și trebuie să luptăm pentru a putea supraviețui și în situații mai grele”.

”Cu ajutorul bunului Dumnezeu care întodeauna ne-a ajutat și cu ajutorul doctorilor profesioniști de la Spitalul de Recuperare Cardiologie Cluj să treci și peste acest obstacol și să ieși învingătoare cum ai fost întotdeauna!”, se încheie mesajul semnat Selena Maria Elena și Nelu Danciu.

FOTO: Ioan Danciu – Facebook

Citeşte şi:

VIDEO VIRAL | Un comentator sportiv BBC a narat cursa câinilor săi spre bolurile cu mâncare, în lipsă de altă ocupație

Mesajul disperat al unui medic de la Spitalul de Urgență Ploiești: ”Dacă trebuie să operăm, vom fi contaminați”. Luni, grevă a salariaților de la secția de chirurgie

Slujba religioasă cu zeci de participanți ținută în căminul cultural. Ce au pățit organizatorii

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite