Mergi direct la conținut »
Fostul jurnalist Răzvan Rotaru preia o echipă din Liga 2. Președintele clubului, membru în CEx al FRF, în stare gravă la spital!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Fostul jurnalist Răzvan Rotaru preia o echipă din Liga 2. Președintele clubului, membru în CEx al FRF, în stare gravă la spital!

După 1-1 cu CS Balotești, în play-out-ul seriei I din Liga 2, în care oaspeții au ratat un penalty în prelungiri, Marian Rada, antrenorul de la ACS Berceni, va fi demis.

În locul fostului rapidist va fi instalat un cuplu de steliști: Răzvan Rotaru, fostul jurnalist, posesor de licență Pro, și Mihai Stoichiță, în calitate de consilier.

Stoichiță și Rotaru au lucrat ultima dată la Petrolul, în Liga I.

”Decizie e ca și luată, probabil va fi confirmată duminică. Sunt prieten cu Rada, dar doar rezultatele te țin în funcție”, a explicat managerul Dumitru Tudor.

Pe de altă parte, Ștefan Stana, președintele clubului ilfovean, e internat în stare gravă la spital. Aflat de peste un an sub tratament, din cauza unui diabet păcătos, cu degete amputate la piciorul drept, membru din CEx al FRF ca reprezentant al Ligii 2, a suferit zilele trecute o altă operație, fiindu-i amputată laba piciorului stâng.

Stefan Stana s-a prezentat în februarie la sediul DIICOT, pentru a fi audiat in calitate de martor în dosarul legat de deturnarea unor bani primiți de FRF de la FIFA pentru construirea bazei sportive de la Buftea.

Fost portar, Stana a cucurit Cupa cu Chimia Rm. Vâlcea în 1973.

Close
Închide
  Close