MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 16:03 , de Cristina Sterian

Fotbalistul brazilian Marcus Diniz s-a căsătorit cu o româncă, la Mărăcineni

Distribuie

Fundașul brazilian Plínio Marcus Diniz Paixão (31 de ani), care a jucat în cariera sa la Milan, Monza, Parma, Lecce, Padova, Livorno sau FC Lausanne, s-a căsătorit, sâmbătă seară, în comuna Mărăcineni, cu buzoianca Loredana Simion. 

Marcus Diniz, care evoluează în prezent în Israel la Ironi Kiryat Shmona, a ales să își unească destinele cu  Loredana în fața ofițerului stării civile din Buzău, după 9 ani de relație timp în care au dat naștere și unui copil.  Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat rude și prieteni apropiați  iar după ce Marcus și Loredana  au rostit un ”Da” hotărât în limba română, mirii în frunte cu invitații au mers la un restaurant din oraș unde au petrecut vreme de mai multe ore.

Printre cadourile oferite de invitați, Marcus Diniz a primit și un tricou al reprezentativei României de care a fost foarte mândru și a dorit să se fotografieze alături de el.  Marcus a declarat că se simte foarte bine în România unde are mai mulți prieteni pe care i-a cunoscut prin intermediul soției sale în timpul celor 9 ani de relație  și a spus chiar că ar fi tentat să joace în Liga I.   Marcus Diniz are 31 de ani și este născut în Vitoria, orașul brazilian aflat pe malul Oceanului Atlantic.

Poate te interesează și Florin Anghel, românul care pictează cu gura, i-a făcut un tablou lui Pau Gasol. Baschetbalistul spaniol i-a mulțumit public

Comentarii