MENIU CAUTĂ
, de Alina Dan

FOTO EXCLUSIVE | Costică Ştefănescu s-a sinucis, dar a fost înmormântat cu UN SOBOR DE PREOŢI. Uite DE CE S-A FĂCUT EXCEPŢIE de la regula bisericească

Distribuie

Deşi, potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Române, sinucigaşii nu pot avea parte de o slujbă religioasă de înmormântare, iar datele anchetei de până în acest moment demonstrează că fostul fotbalist s-a sinucis, acesta a avut parte de o slujbă clasică de înmormântare.
Decizia se pare că a  fost determinată de faptul că văduva lui Costică Ştefănescu susţine că acesta nu s-ar fi sinucis, informează RTV.
Astfel, slujba de înmormântare, care a avut loc la Cimitirul Sineasca din Craiova, a durat aproximativ jumătate de oră, la ceremonie participând zeci de persoane – rude, cunoscuţi şi foşti colegi din fotbal. La înmormântare a sosit şi fratele lui Costică Ştefănescu, dar, deoarece acesta nu avea o relaţie tocmai bună cu văduva fotbalistului – a doua soţie a acestuia – cei doi s-au evitat.
Mai mult, fratele lui Costică Ştefănescu este cel care susţine informaţiile anchetatorilor şi confirmă că fratele lui s-a sinucis, lăsând în urmă chiar şi un bilet de adio.
Potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Române, de slujbă creştinească de înmormântare pot avea parte cei care s-au sinucis fiind sub influenţa unor substanţe precum medicamentele sau drogurile, bolnavii psihic sau fetele şi femeile care vor să scape de viol.
CITIŢI ŞI:

TRAGEDIE! Costică Ştefănescu S-A SINUCIS
Trupul neînsufleţit al marelui fotbalist Costică Ştefănescu a fost adus la Craiova | FOTO EXCLUSIV
DE-A DREPTUL SFÂŞIETOR! Soţia lui Costică Ştefănescu DEZVĂLUIE ULTIMA DORINŢĂ a soţului ei. DETALIILE TE VOR URMĂRI TOATĂ VIAŢA

Citește mai multe despre Costică Ștefănescu pe Libertatea.

Comentarii