MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2018 21:14

FRF condamnă manifestările de xenofobie la meciul Juventus București – Sepsi Sfântu Gheorghe

Distribuie

FRF condamnă manifestările de xenofobie la meciul Juventus București - Sepsi Sfântu Gheorghe. Forul condus de Răzvan Burleanu a remis următorul comunicat de presă:

'Federația Română de Fotbal condamnă cu fermitate orice manifestări de xenofobie, șovinism și intoleranță care se petrec pe stadioanele de fotbal sau în lumea fotbalului.

Întrecerea sportivă trebuie să fie guvernată de fair-play și spirit de competiție, nu de ură și violență. Federația Română de Fotbal derulează permanent campanii de educație și de promovare a valorilor tuturor minorităților și grupurilor sociale, astfel încât nu poate primi decât cu indignare relatările incidentelor de luni, 9 aprilie, de pe stadionul din Voluntari.

Competența analizării faptelor aparține Comisiei de Disciplină care va lua în considerare rapoartele oficialilor prezenți la meciul Juventus – Sepsi Sf. Gheorghe'.

Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, a precizat că observatorul partidei trebuie să sesizeze comisiile abilitate pentru ca acestea să cerceteze cazul.

„Comisiile trebuie sesizate de observatorul partidei. Este dezugstător dacă lucrurile stau așa. E dezgustător că mai există astfel de oameni”, a spus Vochin la Telekom Sport.

Observatorul de joc a fost Constantin Stătescu din București.

LIVETEXT Liga 1 la fotbal, etapa 4, play-out. Juventus București – Sepsi 0-2. Scene xenofobe la Voluntari. Explicația conducerii.


Citește și: Un nou mandat de premier pentru Viktor Orban. Cum a câștigat Fidesz alegerile în Ungaria

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii