Mergi direct la conținut »
FRF face strategii comune cu federația din Moldova pentru dezvoltarea fotbalului. Subiectul Postolachi rămâne în aer | GALERIE FOTO&VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FRF face strategii comune cu federația din Moldova pentru dezvoltarea fotbalului. Subiectul Postolachi rămâne în aer | GALERIE FOTO&VIDEO

FRF face strategii comune cu federația din Moldova pentru dezvoltarea fotbalului. Subiectul Postolachi rămâne în aer | GALERIE FOTO&VIDEO

O delegație a Federației Române de Fotbal formată din președintele Răzvan Burleanu, secretarul general Radu Vișan și directorul tehnic Mihai Stoichiță a participat în acest weekend, la Chișinău, la un schimb de experiență cu Federația Moldovenească de Fotbal. 

S-a discutat despre dezvoltarea zonei Grassroots, acolo unde FRF pretinde că poate fi un exemplu pentru celelalte federații. De asemenea, au mai fost abordate și alte subiecte, precum: marketing, formate competiționale și decizii din zona tehnică.

Întâlnirea a avut ca scop elaborarea unei strategii pentru dezvoltarea fotbalului moldovenesc, în urma sprijinului solicitat Federației Române de Fotbal.

Forul fotbalistic din Moldova a fost reprezentat la eveniment de președintele FMF, Pavel Cebanu, Leonid Oleinicenco, Director Executiv, Valentin Chicu, Manager al Proiectelor Grassroots, specialiști ai Departamentelor Tehnic și Marketing, manageri ai oficiilor regionale de dezvoltare.

Neoficial, românii și moldovenii au atins și subiectul Virgiliu Postolachi, juniorul de 18 de la PSG, disputat de naționalele Moldovei și României. Oficialii de la Chișinău rămâni fermi pe poziție: Postolachi nu are drept de joc pentru România!

Delegația română a participat, vineri seara, la Gala Laureaților Fotbalului Moldovenesc 2018.


Citește și: România – Olanda, la Euro 2018 de handbal feminin. Victoria care poate trimite România în semifinale

Close
Închide
  Close