Mergi direct la conținut »
Gafa Stelei! A adus în România un dandy, în locul unui superfotbalist!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gafa Stelei! A adus în România un dandy, în locul unui superfotbalist!

Gafa Stelei! A adus în România un dandy, în locul unui superfotbalist!

Fotbalul românesc rămâne în zodia întâmplărilor fabuloase. Un episod descris recent de către impresarul Florin Manea arată amatorismul care domină Liga I.

Agentul a declarat la sport.ro că, în momentul în care l-a adus la Steaua pe Dayro Moreno, Gigi Becali și Mihai Stoica au avut de ales între el și Radamel Falcao!

A fost ales Moreno, cel care, pe durata ședierii la Steaua (a venit în 2008), mai mult a stat în fața oglinzii, în loc să joace fotbal de calitate. A plecat în 2010 la Once Caldas, iar acum îl chinuie talentul la Club Tijuana.

Everton FC vs Manchester United

Radamel Falcao FOTO: EPA

Radamel Falcao a bifat doar cluburi mari. A plecat la FC Porto, de unde a ajuns la AS Monaco, iar acum este legitimat la Manchester United.

Obi Mikel – refuzat de Rapid, Zigici a fost ”executat” de Timișoara

Nu este singura eroare a cluburilor românești, care nu se bazează pe serviciile unor scouteri serioși, așa cum fac cluburile vestice importante. Rapid l-a avut în curte pe nigerianul Obi Mikel, cel care a devenit campion al Europei și al Angliei cu Chelsea Londra, unde este legitimat din 2006. Nu l-a apreciat cum trebuie și l-a lăsat să plece.

În 2004, Nikola Zigici a venit să dea probe la Poli Timișoara, dar Basarab Panduru, antrenorul de atunci al bănățenilor, l-a trimis la baschet (are o înălțime 2,04 metri). Sârbul a trecut pe la Valencia, iar acum evoluează la Birmingham City.

N-ar fi singurul caz de fotbalist ratat. Manchester United a lăsat să-i scape doi superjucători: Gerard Pique, ajuns la Barcelona, și Paul Pogba, care face furori la Juventus Torino.

Close
Închide
  Close