Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO/ Nemții au câștigat cu... ÎNAINTAREA! ^Germanii au cucerit titlul și la fotbal în noroi

FOTO/ Nemții au câștigat cu… ÎNAINTAREA! ^Germanii au cucerit titlul și la fotbal în noroi

[gallery ids="1422038"]

 

Duelul echilibrat din teren, din finala Mondialului, Argentina – Brazilia 1-0 (Goetze 113), a fost la fel de… aprig în tribună.

La cum s-au prezentat tribunele arenei ”Maracana”, din Rio de Janeiro, concluzia e una singură: nemții au câștigat și cu… înaintarea din tribună! Iar brazilienii au fraternizat cu voluptoasele suporterițe ale lui Goetze, Mueller și compania.

Tot duminică, la Ukkohalla, în Finlanda, a avut loc finala Mondialului de fotbal în noroi. Tot Germania a luat titlul suprem!

Streakerul care a intrat pe teren în timpul finalei e un rus, Vitaly Zdorovetskiy (22 de ani). El este celebru pe canalul Youtube, unde lucrează cu username-ul VitalyzdTV. Pe  10 iulie, înainte să intre pe teren, la finală, clipurile lui fuseseră văzute de 630 millioane de ori, iar canalul lui avea 6,400,000 de subscribers.

 

 

Zeci de mii de suporteri au vizionat meciul pe malul Oceanului, în Fan Fest…

 

Finala s-a văzut și în spațiu, la peste 28.000 de metri altitudine…

Podolski, rezervă nefolosită la finală, n-a ratat un selfie cu trofeul și cu Angela Merkel, cancelarul…

Si două imagini de neuitat, reușite de cel care a mânuit camera video din elicopterul care a survolat arena ”Maracana”. În prim plan, statuia lui Iisus, de pe Corcovado…

 

selecție foto: Carmen Bucur

Close
Închide
  Close