„Mâine sau poimâine îi prelungesc contractul lui Planici. Au fost acum Tudor și Vintilă la mine să stabilim niște lucruri. Mâine sau poimâine merg la echipă și îi prelungesc lui Planici dacă vrea, dacă vine cu pretenții că vrea bani la semnătură, sănătate!”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Fundaşul nu e singurul jucător care va primi un contract nou. Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Vlad, Soiledis şi Panțîru, Becali fiind impresionat de evoluțiile acestora la FCSB. Pe listă mai e un jucător căruia patronul roș-albaștrilor i-a uitat numele: „Soiledis joacă pe toate posturile, nu e în regulă să aibă un salariu așa mic. Nici Panțîru nu e în regulă că ia doar 6.000 de euro. Îi fac 10.000. Şi mai e unul căruia îi voi majora salariu, nu-i mai ştiu numele acum”.

Gigi susține că-i va prelungi contractul și lui Marko Momcilovic, dacă acesta își va reveni, el fiind accidentat de mai bine de un an: „Lui Momcilovic îi expiră contractul la vară. Dacă își revine e posibil să-i prelungim înțelegerea”.

Citeşte şi:

Un liceu din Buzău e reabilitat cu muncitori indieni, iar o stradă e reparată cu muncitori din Vietnam. Firmele de construcții nu mai găsesc forță de muncă în România

Raportul MCV. Comisia Europeană constată ”o involuție față de progresele anterioare”. Situația este ”o sursă de preocupare majoră”

Probă eliminatorie la ISU Ialomița pentru un post de ofițer la ”Achiziții Publice”: manipularea unui manechin de 60 de kilograme. Un candidat a reclamat instituția, care a fost sancționată

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie